لزوم مسئله محور بودن تحقیقات و پایان نامه های حوزوی / مبلغان، تبلیغ چهره به چهره را جدی بگیرند
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی استاد و مفسر قرآن کریم در مراسم بزرگداشت و تجلیل از استاد قرائتی که شامگاه امروز در سالن شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد با اشاره به اهمیت اخلاص در زندگی و زیست انسانی و لزوم توجه مبلغان و طلاب حوزه های علمیه به آن، این خصیصه را از جمله خصایص پسندیده و مورد اهتمام علمای اسلام عنوان کرد که در عرصه تبلیغ دین اسلام نتایج مطلوبی را به ثمر رسانده است.
وی افزود: طلاب و حوزه های علمیه باید به سنت های اصیل خود پایبند باشند و از القاب و عناوین امروزی همچون دکتر و این گونه لقب ها پرهیز کنند.
استاد و مفسر قرآن کریم بیان داشت: طلاب و فضلای حوزه های علمیه نباید تنها به دروس حوزوی اکتفا کنند؛ بلکه علاوه بر آن باید از کتاب های لازم در راستای رسالت طلبگی و حوزوی نیز غفلت نکرده و حتی از تعطیلات خود نیز بهره برداری و استفاده کنند.
وی با اشاره به لزوم مسئله محور بودن تحقیقات و پایان نامه ها در حوزه های علمیه تاکید کرد: باید پایان نامه ها و تحقیقات طلاب و حوزه های علمیه در راستای حل مسائل و مشکلات نظام و انقلاب اسلامی باشد و ثمرات آن در جامعه اسلامی مشاهده شده و مشکل و گره ای را حل و فصل کند؛ والا علم آنان از نوعِ علم غیر مفید و لاینفع به حساب خواهد آمد.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی افزود: در اغلب مواقع می بینیم که در بسیاری از عرصه ها علم داریم؛ ولی علمی است که به درد مردم نمی خورد و تحولی از بابت آن در جامعه به وجود نمی آید که باید این مشکل برطرف شود.
وی اشاره به اینکه قرآن کریم منبع تمام علوم است، اظهار داشت: باید تمام عمر ما صرف یادگیری قرآن کریم و کتاب خالق شود؛ نه اینکه عمر با برکت خود را صرف کتاب مخلوق کرده و از توجه به کتاب الهی غفلت کنیم.
استاد و مفسر قرآن کریم با بیان این که روحانیت و طلاب حوزه های علمیه باید از تحصیل فاصله نگرفته و در این راه ثابت قدم باشند عنوان کرد: فضلای حوزه های علمیه نباید خود را فارغ التحصیل بدانند. همچنین از تعصبات حزبی دوری کرده و فوق خط و مشی های باشد.
وی با اشاره به اهمیت تبلیغ چهره به چهره و لزوم توجه مبلغان به این مسئله ابراز کرد: تاثیری که تبلیغ چهره به چهره در جامعه داشته و اثرگذاری دارد به مراتب بیشتر و بهتر از تبلیغ عمومی است و باید مبلغان به این نکته توجه لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با اشاره به اهمیت کار اساتید و تربیت شاگردان در کشور عنوان کرد: اساتید باید استعدادهای افراد را کشف کرده و بیش از بهره برداری از علم و دانش خود با استفاده از عمل خود، افراد را به خود جذب کرده و تربیت کنند.
استاد و مفسر قرآن کریم با اشاره به اهمیت استفاده مبلغان از روش های نوین تبلیغی اظهار داشت: مبلغان باید با روش های صحیح و مناسب و با ابتکارات جالب و جذاب، به عرصه تبلیغی وارد شده و از ابتکارات و خلاقیت های خود همچون تمثیل، استفاده کرده و بهره های تبلیغی خود را افزایش دهند.