۰۹ تير ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۷۷۳۰
همزمان با شب ولادت حضرت امام علی؛

دومین جشنواره بین‌المللی در انتظار صبح برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مراسم افتتاحیه دومین جشنواره بین‌المللی در انتظار صبح، چهاردهم تیر، برگزار می‌شود.
جشنواره آخرين منجي
 
به گزارش خبرگزاری رسا، دومین جشنواره بین‌المللی در انتظار صبح با محوریت امام موعود (عج) همزمان با ولادت حضرت امام علی (ع) ساعت ده، یکشنبه، چهاردهم تیر ماه با سخنرانی محمد شجاعی، مدیر موسسه فرهنگی و هنری منتظران منجی، افتتاح می‌شود.

پس از مراسم افتتاحیه این جشنواره که به همت گروه صبح روشن امور شاهد و ایثارگر موسسه آموزش عالی سوره، با مشارکت جمعی از مراکز فرهنگی و هنری، برگزار می‌شود، نمایشگاه آثار شرکت‌کنندگان در رشته‌های طراحی پوستر، نقاشی و معرق در نگارخانه آیه موسسه آموزش عالی سوره، به مدت پانزده روز در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

تا کنون سیصد و شصت اثر با موضوع امام موعود (عج) و زیر شاخه‌های شهادت و انتظار، ادیان و انتظار، کعبه در انتظار، انتظار در اندیشه من، جوان و انتظار و شهری برای انتظار به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

ستاد اجرایی این جشنواره با دعوت از استادان برجسته، آثار برگزیده را در رشته‌های مختلف، انتخاب و نتایج آن را در مراسم اختتامیه این جشنواره، روز دوشنبه دوازدهم مرداد، همزمان با ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، اعلام می‌کند.


ارسال نظرات