۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۷۷۳۶۹۳
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

نتیجه اظهارات ظریف، خدشه دار کردن تصویر کشور در عرصه بین الملل است

نتیجه اظهارات ظریف، خدشه دار کردن تصویر کشور در عرصه بین الملل است
حجت الاسلام ملک زاده مصاحبه عامدانه یا جاهلانه ظریف در اجلاس داووس را فرصتی برای سوء استفاده بیگانگان دانست و گفت: به آقای ظریف توصیه می کنیم به جای طرح مسائل تکراری و زیان بار در مجامع بین المللی به قانون مصوب کشور پایبند باشد و از سمتی که در آن جایگاهی ندارد استعفا بدهد.

حجت الاسلام محمد ملک زاده عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به نشست ویژه آقای ظریف و فرید زکریا در اجلاس داووس گفت: اگرچه آقای ظریف در این مصاحبه نکات خوبی در رابطه با زنده بودن جبهه مقاومت و ادامه حمایت ایران از مبارزات مردم فلسطین در دفاع از حق حاکمیتشان ابراز داشت و جای تقدیر دارد اما به نکات دیگری هم اشاره کرد که جای تامل دارد و فرصتی را برای سوء استفاده بیگانگان به وجود آورد.

وی ابراز کرد: آقای ظریف در این اجلاس به طرح مسائل داخلی پرداخت که نباید در صحنه بین الملل مطرح می کرد. باید از معاون غیرقانونی رئیس جمهور پرسید گزارش اختلافات داخلی به دشمنان جمهوری اسلامی ایران با چه هدف و مقصودی انجام می شود؟ ظریف در سال 1399 در صحن علنی مجلس رسماً اعلام کرد من هیچگاه مسائل داخلی ایران را به خارج از کشور نبرده ام اما بررسی اجمالی سابقه گذشته و حال آقای ظریف خلاف این ادعا را نشان می‌دهد که بارها مسائل داخلی کشور را به عرصه بین المللی کشانده است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی افزود: یکبار آقای ظریف در جریان مذاکرات سعدآباد در دیدار با البرادعی رئیس اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی در سال 1383 درباره آثار و تبعات شکست مذاکرات خودش با طرف های غربی وارد می شود و می گوید بسیاری از کاندایداهای ریاست جمهوری در سال 84 از شکست ما سود می برند. بنابراین با این روش علناً برای پیروزی جناح خود دست به دامن غرب می شود و تلاش می کند تا غرب را متقاعد کند جهت پیروزی جناح اصلاحات مذاکرات را به نتیجه برسانند که این به معنای کشاندن مسائل داخلی به عرصه بین الملل و کمک گرفتن از دشمنان انقلاب برای مسائل داخل است.

حجت الاسلام ملک زاده تصریح کرد: در شهریور 1393 با لحن ملتمسانه از آمریکایی ها درخواست می کند تلاش اصلاح طلبان برای تعامل با غرب را از بین نبرند چرا که ممکن است در ایران دولتی برسرکار بیاید که در فضای سیاسی تغییراتی ایجاد کند و موافق تعامل و مذاکره با غرب نباشد. با این اظهارات آقای ظریف می خواهد غرب را متقاعد کند تا با پذیرش برجام به پیروزی جناح اصلاحات کمک کند.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اینگونه اظهار نظرها همواره به دشمنان ایران اسلامی فرصت داده تا از اختلافات داخلی ایران برخلاف منافع ملی بهره برداری کنند و در حقیقت ایران نتواند سیاست های خود با یکپارچگی در عرصه بین المللی را به پیش ببرد. بنابراین طرح این‌نوع مسائل در نشست های بین المللی نتیجه ای جز تضعیف حاکمیت و خدشه دار کردن تصویر کشور در عرصه بین الملل ندارد.

وی با اشاره به طرح موضوع حجاب در اجلاس داووس یادآور شد: معاون غیرقانونی رئیس جمهور با افتخار اعلام می‌کند اگر در خیابان های تهران قدم بزنید، برخی از بانوان بی حجاب را مشاهده می کنید و علی رغم اینکه این اقدام غیرقانونی است اما دولت تصمیم گرفته است که به بانوان جامعه فشار وارد نکند و این وعده ای بود که پزشکیان داد و این وعده با تلاش رئیس جمهور در حال اجرا است. اینکه آقای ظریف در عرصه بین الملل با افتخار گزارشی از گسترش بی حجابی در ایران را بدهد آن هم با حمایت دولت منتخب مردم که در پیشگاه خدا و ملت قسم خورده است که حافظ قانون رسمی کشور باشد، چه افتخاری دارد؟ اگر حجاب در ایران یک امر قانونی است که هست و ظریف هم به آن اذعان و تصریح می کند آیا اعلام عدم پایبندی دولت به قانون به معنای نقض مضاعف قانون رسمی ایران نیست؟ 

حجت الاسلام ملک زاده اضافه کرد: بهتر نبود به جای اینکه نقض صریح قانون را از دستاوردهای دولت جدید معرفی کند از مجری می پرسید اگر حقوق زنان برای غرب اهمیت داشت چرا درباره کشتار ده ها هزار کودک و زن در غزه سکوت کردند و با تمام توان در تجهیز نظامی رژیم صهیونیستی تلاش می‌کنند؟ آیا قانونی بودن حجاب در ایران مخالف حقوق زنان است اما حمایت غرب از قتل عام بیش از 30هزار زن و کودک در غزه نقض حقوق زنان نیست؟

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه تکرار توهم سایه جنگ بر سر ایران در صورت انتخاب شدن فرد دیگری غیر از پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر توسط ظریف بیان می شود، خاطرنشان کرد: ادعایی که این جریان بارها برای ترساندن مردم در انتخابات و رای آوردن استفاده کردند و این بار هم ظریف چنین ادعایی می کند ولی واقعیت نشان داده این ادعا توهمی بیش نیست و خطر وقوع جنگ زمانی بر سر ملت ایران سایه خواهد افکند که دشمن قسم خورده ایران که در راس آن آمریکا است اطمینان خاطر پیدا کند که ایران قدرت توانمندی برای دفاع از خودش را ندارد یعنی سیاستی که همین جریان بارها تلاش کردند با طرح مسائلی بر سر توانمندی نظامی و دفاعی و نفوذ منطقه ایران با دشمنان ایران مصالحه و مذاکره کنند.

وی ابراز داشت: فراموش نمی کنیم که یکی از تبلیغات انتخاباتی آقای روحانی در دور دوم پس از امضاء قرارداد خسارت بار برجام مذاکره بر سر مسائل موشکی و نفوذ منطقه ای بود. سخنان وحشتناکی که در صورت تحقق آنها وضعیت اکنون ایران بهتر از سوریه و افغانستان نبود ولی با هوشیاری و درایت رهبر معظم انقلاب این اتفاق نیفتاد و سایه جنگ از سر ایران کنار رفت. بنابراین باید به آقای ظریف توصیه کنیم به جای طرح مسائل تکراری و زیان بار در مجامع بین المللی به قانون مصوب کشور پایبند باشد و از سمتی که در آن جایگاهی ندارد استعفا بدهد.

ارسال نظرات