۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۷۷۴۹۵۴
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان خبر داد؛

آغاز به کار چهلمین جشنواره موسیقی فجر در لرستان با ۷ اجرا 

آغاز به کار چهلمین جشنواره موسیقی فجر در لرستان با ۷ اجرا 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: همزمان با آغاز چهلمین دوره جشنواره موسیقی فجر، از امروز اجرای برنامه‌های این جشنواره در خرم‌آباد نیز آغاز می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار است ۷ اجرا در شب نخست این جشنواره روی صحنه بروند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، اعظم روانشاد، امروز(۲۴بهمن)، در جمع خبرنگاران گفت: تلاش شده امسال به همه سلایق و ذائقه‌های موسیقایی جامعه در دعوت از گروه‌ها و برنامه‌ریزی اجراها توجه شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: روزهای ۲۴ و ۲۶ بهمن ماه کلیه علاقه‌مندان به حوزه موسیقی می‌توانند به صورت رایگان به تماشای این اجراها بنشینند و برای سایر اجراها، سکوی ایران کنسرت www.iranconcert.com، آماده فروش بلیت به علاقه‌مندان است.

وی افزود: از نظر پراکندگی جغرافیایی نیز علاوه بر مرکز استان، در انتخاب ۳ شهرستان دیگر شامل بروجرد، الیگودرز و نورآباد به موضوع دسترسی مردم به محل‌های اجرای گروه‌های موسیقی توجه شده است.

روانشاد گفت: امیدواریم علاقه‌مندان به موسیقی در لرستان در هفته موسیقایی فجر که برای این استان تدارک دیده شد از این امکان فرهنگی فراهم شده بهره ببرند و ۶ شب‌ موسیقایی پرمخاطبی در ۴ شهر میزبان رقم بخورد.

 چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تهران و سایر استان‌ها برگزار می‌شود.

ابراهیم بهروج
ارسال نظرات