۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۷۸۱۷۰۲
حجت الاسلام لیالی در گفت‌وگو با رسا مطرح کرد؛

دولت شهید رئیسی؛ الگویی برای حکمرانی مطلوب در نظام جمهوری اسلامی

دولت شهید رئیسی؛ الگویی برای حکمرانی مطلوب در نظام جمهوری اسلامی
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی دولت شهید رئیسی را الگویی برای حکمرانی مطلوب در نظام جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: در مدت کوتاه دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی صورت گرفت که هرگز قابل مقایسه با دولت‌های پیشین نیست.

حجت الاسلام محمدعلی لیالی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، در آستانه سالگرد شهادت آیت الله رئیسی به تحلیل دستاوردها و ویژگی‌های دولت سیزدهم در عرصه‌های مختلف، به عنوان نماد دولت تراز انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: نگاهی گذرا به دستاوردهای کوتاه و مستدل دولت شهید آیت الله رئیسی پس از انقلاب نشان می‌دهد که این دولت توانست در مدت کوتاه خود ویژگی‌هایی متفاوت و برجسته در نظام جمهوری اسلامی خلق کند.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی تصریح کرد: اگر بخواهیم نگاهی به عملکرد دولت‌های پیشین بیندازیم در می‌یابیم که هر دولت با فراز و نشیب‌های خاص خود مواجه بوده است، اما تحلیل دولت سه ساله شهید رئیسی از جهت‌های مختلف، همچنان قابل تأمل و برجسته است.

حجت الاسلام لیالی با اشاره به وضعیت دولت آقای روحانی در سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ افزود: در آن دوران، دولت گرفتار بدهی، تورم، بیکاری، تعطیلی کارخانجات، تحریم‌ها و بحران کرونا بود؛ اما دولت تمام امیدهای خود را در برجام و گرایش به غرب قرار داد و همین سیاست‌ها سبب شد نارضایتی‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و شکاف طبقاتی در جامعه عمیق‌تر شود که در چنین فضایی، دولت شهید آیت الله رئیسی روی کار آمد.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: از سوی دیگر نباید از شخصیت و جایگاه حقوقی شهید رئیسی غافل شد که از پایین‌ترین مراحل رشد طلبگی و خدمت تا رسیدن به ریاست جمهوری مسیر پرفتوحی را پیموده است.

وی با بیان اینکه در مدت کوتاه دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی صورت گرفت که هرگز قابل مقایسه با دولت‌های پیشین نیست، تصریح کرد: دولت شهید آیت الله رئیسی مردمی، خدمتگزار، پرکار، تلا‌ش‌گر، خستگی‌ناپذیر و کارآمد بود و هم در زمینه کارآمدی و هم در تحقق اهداف، اثبات کرده که الگویی برای حکمرانی مطلوب در نظام جمهوری اسلامی است.

حجت الاسلام لیالی تأکید کرد: در شعارهای دولت سیزدهم عدالت و تحقق عدالت، به عنوان هدف اصلی طرح شده بود، بنابراین بهبود معیشت محرومان، اقشار آسیب‌پذیر و فقرا از اهداف عملیاتی این دولت بوده است.

دولت شهید رئیسی الگویی برای حکمرانی مطلوب در نظام جمهوری اسلامی است

وی با بیان اینکه دولتی که از دل مردم برخاسته، همدل، در خدمت و در کنار مردم است، اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی بر این نکته تاکید داشت که توانایی کشور در داخل است و توانمندی در تولید و مدیریت داخلی، اصلی‌ترین معیارها هستند.

حجت الاسلام لیالی محرومیت‌زدایی، کاهش فاصله طبقاتی و دفاع از جریان مقاومت را از مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم برشمرد و تأکید کرد: شهید آیت الله رئیسی اقتصاد کشور را از وابستگی به غرب و برجام جدا کرد و به سمت شرق، همکاری با چین، روسیه، هند و همسایگان حرکت داد.

وی با بیان اینکه شهید آیت الله رئیسی اقتصاد کشور را از توافقات با غرب و برجام دور کرد، تصریح کرد: او ارتباط با همسایگان، شرق، چین، هند و روسیه را در دستور کار قرار داد و از غرب‌گرایی فاصله گرفت.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با اشاره به تلاش‌های دولت شهید آیت الله رئیسی در خدمت‌رسانی به محرومان، ابراز داشت: در مدت سه سال، این دولت موفق شد فاصله طبقاتی را کاهش دهد و جایگاه ایران را در منطقه و جهان ارتقا بخشد. 

استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر حمایت شهید آیت الله رئیسی از جریان مقاومت، گفت: او از عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق دفاع کرد و هیچ‌گاه در تقویت توان دفاعی کشور کوتاهی نکرد. 

حجت الاسلام لیالی با انتقاد از اختلافات داخلی در برخی دولت‌ها، اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی اجازه نداد اختلافات سیاسی به جامعه سرایت کند و بر سلامت اداری و مبارزه با فساد تأکید داشت. 

وی با اشاره به اقدامات اقتصادی دولت، افزود: بیش از ۸۰۰۰ واحد تولیدی تعطیل‌شده در دولت قبل، مجدداً راه‌اندازی شد و قاچاق کالاهای اساسی مانند گندم و نفت مهار شد.

حجت الاسلام لیالی با بیان اینکه دولت شهید آیت الله رئیسی به مطالبات معلمان و پرستاران پاسخ داد، تصریح کرد: رتبه‌بندی معلمان، افزایش حقوق پرستاران و ارتقای نظام سلامت از اقدامات برجسته این دوره بود.

ارسال نظرات