از روایت سازی اشتباه اسرائیل از ایران تا تبدیل تهدید به فرصت

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، دکتر محمدعلی ربانی مدیر کل توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست «بررسی تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی ایران از منظر حقوق بین الملل» که صبح امروز در دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام برگزار شد، با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به حقوق بین الملل از سوی نهادها و سازمان های داخلی و خارجی، گفت: رژیم صهیونیستی توهم قربانی بودن دارد و حمله پیش دستانه علیه مراکز انرژی هسته ای ایران را به توهم جلوگیری از اقدامات ایران انجام داده است ولی واقعیت این است که ادعا و دفاع پیش دستانه اسرائیل با کشتار زنان و کودکان و مردم عادی سازگاری ندارد.
وی با تاکید بر اینکه دفاع مشروع و پیش دستانه در اکثر کشورهای دنیا پذیرفته شده نیست و در موارد خاصی با شرایطی ویژه مجاز است، بیان کرد: اقداماتی که اسرائیل در این چند روزه علیه جمهوری اسلامی انجام داده با دفاع مشروع نسبتی ندارد، اقداماتی مانند کشتار مردم عادی، تهدید به قتل مرجعیت دینی، حمله به غیر نظامیان و تجاوز به حریم هوایی کشور.
مدیر کل توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اینکه تهاجم اسرائیل را در بستر تمدنی و براساس روایت آخر الزمانی باید تحلیل و بررسی کرد، گفت: روایت سازی غلط دشمن از ایران و بررسی نبرد فرهنگی و اجتماعی اسرائیل اهمیت فراوانی دارد، روایت سازی های غلط جای ظالم و مظلوم را عوض می کند.
ربانی با ابراز تأسف از اینکه کشورهای دارای بمب اتم در جایگاهی قرار گرفته اند که ایران را سرزنش می کنند، اظهار داشت: البته بسیاری از کشورهای دیگر امروز ایران را نمادی از حق و اسلام می دانند و فضای خوب جهانی را در مقابل تهاجم فرهنگی اسرائیل بوجود آورده اند.
وی با تاکید بر اینکه در همه ادیان شرقی قباحت تهاجم نظامی و فرهنگی بیان شده است، گفت: این تهدیدات را می توان به فرصتی تبدیل کرد و با پیش بینی راهکارهای لازم سودمند کرد، تاثیر روایت ها برعهده نهادهای فرهنگی است و شبکه سازی با نهادهای فرهنگی کشورهای شرقی فرصت مناسبی برای همکاری علیه اسرائیل فراهم کرده است.