۱۷ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۳
کد خبر: ۷۸۶۷۱
مدیرکل اوقاف خراسان رضوی:

50 درصد زمین شهرهای خراسان رضوی وقفی است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: بالغ بر 50 درصد زمین بسیاری از شهرهای خراسان رضوی وقفی است.
وقف
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد امروز در جمع اعضای شورای هیئت‌ها و مجامع مذهبی نیشابور در هیئت ابوالفضلی(ع) این شهر اظهار داشت: بیشترین موقوفات استان مربوط به حضرت سیدالشهدا(ع) است که مردم خود ایجاد کردند و خود باید حراست کنند.

وی با بیان اینکه دیواری بین مردم در اداره اوقاف برای توسعه و صیانت از وقف نباید باشد، تصریح کرد: ما نیازمند حمایت موثر و کمک جدی مردم در مقابله با موقوفه‌خواران هستیم.

گنابادی‌نژاد با اشاره به اینکه در سال 2007 در آمریکا 29 هزار میلیارد تومان منابع دانشگاهی از منابع وقفی و خیریه تامین شد، خاطرنشان کرد: اگر حقوق موقوفه به درستی ادا شود، افتخارات متعدد در انتظار این مملکت می‌نشیند و اقتصادی پایه‌گذاری می‌شود که فرصت خدمت به مردم کشور ماندگار می‌شود.

وی یادآور شد: اگر امروز دولت نهم و دهم مورد عنایت مردم قرار دارد، به علت حرکت در مسیر رهبری است و مادامی که در مدار ارزش‌های انقلابی باشد، همچون گذشته مورد حمایت همه‌جانبه مردم خواهد بود.

همچنین رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیشابور گفت: انقلاب به دست هیئتی‌ها و مسجدی‌ها به وجود آمده و حفظ و تداوم راه انقلاب نیز در دست اینهاست.

حجت‌الاسلام محمدرضا ساجدی خطاب به هیئت امنای هیئت‌ها گفت: شما باید جوانان را با انقلاب و ارزش‌ها آشنا کنید و انقلاب را به دست جوانان نسل سوم بدهید.

وی نعمت انقلاب را نعمت بزرگ و عظیمی دانست و گفت: هر چه نعمت بزرگ‌تر باشد، نگهداری آن سخت‌تر است. /917/د103/ص

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات