۱۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۳
کد خبر: ۷۹۲۴
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام علی(ع) اهواز:

عدم توجه به قانون موجب پدید آمدن دیکتاتوری در جامعه می شود

خبرگزاری رسا- حجت الاسلام بهرام مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام علی(ع) اهواز گفت: عدم توجه به قانون موجب پدید آمدن دیکتاتوری در جامعه می شود.
حجت الاسلام بهرام
مسئول حوزه نمايندگي ولي فقيه سپاه اهواز
 
حجت الاسلام بهرام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز اظهار داشت عدم توجه به قانون و دستگاه های قانونی، موجب پدید آمدن دیکتاتوری می شود و چه بسیار جوامعی که به لحاظ عدم رعایت قانون زمینه روی کار آمدن دیکتاتوری را فراهم ساختند.

وی افزود: شورای نگهبان براساس قانون اساسی مسئول حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام مقدس جمهوری اسلامی و هم مسئول اثر گزاری بر رفتارهای مجریان قانون می باشد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام علی(ع) اهواز با اشاره بر لزوم پذیرفتن قانون افزود: از کسی پذیرفته نیست بگوید شورای نگهبان را قبول نداریم و باید همه آن را بپذیرند ولو بر خلاف میل آنها باشد.

حجت الاسلام بهرام در ادامه با اشاره به دخالت غرب برای تلخ کردن انتخابات در کام ملت، تاکید کرد: با درایت رهبری و اثر گذاری شورای نگهبان این آرزوی دشمنان قسم خورده عملی نشد و با اعلام صحت انتخابات رای مردم، برگ زرین دیگری به دفتر انقلاب افزوده شد.

ارسال نظرات