آیت الله خزعلی:
باید تمام نیروی فکر و اراده خود را در سال همت و کار مضاعف به کار ببندیم
خبرگزاری رسا ـ آیت الله خزعلی در حاشی یازدید از سامانه پاسخگویی اینترنتی ایپرسش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: باید در سال همت و کار مضاعف تمام نیروی فکر و اراده خود را به کار بست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله خزعلی، روز گذشته از سامانه پاسخگویی ایپرسش دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بازدید کرد.
وی با ابراز خرسندی از استفاده از اینترنت برای پاسخگویی در جامعه امروز و ابراز رضایت از بانک کامل سوالات این سامانه که شامل بیش از 50هزار پرسش و پاسخ است، اظهار داشت: سال جدید که سال همت مضاعف و کار مضاعف است از انسان میطلبد که نیروی فکر و نیروی اراده را تقویت کند. آنچه داریم از این دو نیرو است و آنچه آدم و حوا را از بهشت بیرون کرد تضعیف این دو نیرو بود.
وی با اشاره به یکی از آیات قرآن کریم و بیان فرمایشی از امیرالمومنین ادامه داد: طبق فرموده امیرالمونین علیهالسلام در خطبه اول نهج البلاغه: «فباع الیقین بشکه و العزیمه بوهنه» و مهم تر از آن فرموده خدای سبحان در قرآن: «ولم نجد له عزه» بر ما لازم است با تمام قوی در پیشبرد آنچه را برای انقلاب اسلامی مفید میدانیم، بکوشیم.
آیت الله خزعلی با تأکید به غلبه بر هوی و هوس ادامه داد: ما باید حتی قوم، همسر و فرزند را در این راه فدا و فنا کنیم.
وی در پایان این بازدید برای خادمان این سامانه از خداوند طلب تقویت و تأیید کرد و از عملکرد آنان تشکر کرد./933/پ202/ص
ارسال نظرات