۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۵
کد خبر: ۷۹۴۱۹۸
مدیر حوزه علمیه خراسان:

نیروی انتظامی؛ چشمان همیشه بیدار ملت در برابر ناامنی

نیروی انتظامی؛ چشمان همیشه بیدار ملت در برابر ناامنی
مشهد- حجت الاسلام و المسلمین خیاط با بیان اینکه بیشتر موضوع امنیت داخلی مرهون زحمات نیروی انتظامی در بخش های مختلف است، به هوشیاری و بیداری همیشگی پلیس اشاره کرد و گفت: فراجا انصافا در این وظیفه موفق عمل و عالمانه کار کرده است.

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط در دیدار با سردار تقوی فرمانده انتظامی خراسان رضوی که به مناسبت هفته فراجا انجام شد، یاد و خاطره همه ایثارگران و کسانی که از زمان تاسیس این نیرو رسالت خود را به انجام رسانده اند گرامی داشت.

وی با اشاره به اینکه شرف هر علمی به موضوع آن است، از اهمیت کار پلیس گفت و اظهار داشت: مهم ترین وظیفه نیروی انتظامی حفظ امنیت و ایجاد آرامش می باشد، دو نعمتی که زیربنای همه فعالیت های دیگر است، یعنی اگر امنیت نباشد، شرایط اقتصادی رونق نمی یابد و کسی در آرامش نخواهد بود.

مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه بیشتر موضوع امنیت داخلی مرهون زحمات نیروی انتظامی در بخش های مختلف است، به هوشیاری و بیداری همیشگی پلیس اشاره کرد و گفت: فراجا انصافا در این وظیفه موفق عمل و عالمانه کار کرده است.

وی از سختی کار پلیس به خصوص در شرایط بحران برای ایجاد امنیت یاد کرد و یادآور شد: برخورد پلیس ایران با مردم را وقتی با پلیس های دیگر کشورها با آن نوع سرکوب و خشونت شان مقایسه می کنیم، موجب افتخار است که نیروی انتظامی کشور با اقتدار و در چارچوب قانون و ادب و صمیمیت عمل می کند.

حجت الاسلام و المسلمین خیاط به تعامل بین حوزه علمیه خراسان و پلیس اشاره و به عنوان مثال از ظرفیت فعالیت رسانه ای این حوزه و آمادگی برای هم افزایی ها گفت و ابراز کرد: در جنگ دوازده روزه کار رسانه ای ارزشمندی در تولید محتوای مناسب با شرایط موجود انجام شد که مورد تقدیر مسئولان کشور قرار گرفت.

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به رویکرد قرآنی پلیس خراسان رضوی در امر آموزش و بصیرت، از آن به کاری هوشمندانه عنوان کرد و ادامه داد: مجموعه‌ای که می خواهد امنیت آفرین باشد ابتدا باید خودش امنیت اعتقادی و بصیرتی داشته باشد که جز با تربیت قرآنی و نهج البلاغه امکان پذیر نیست.

ارسال نظرات