گفتمانسازی انقلابی نیاز امروز جامعه است
حجتالاسلام میلاد قراچورلو، کارشناس برجسته سیاسی و فرهنگی حوزوی تبریز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، ضمن تبیین نقش جریان های نخبه ساز حوزوی و مردمی، بر ضرورت تقویت گفتمان سازی در حوزه معارف انقلاب، نشاط بخشی فرهنگی و مقابله با جنگ روایت ها تأکید کرد.
این کاشناس فرهنگی با اشاره به پیچیدگی های جنگ نرم، گفت: امروز دشمن بیش از هر زمان دیگری بر میدان ذهنی و عاطفی مردم تمرکز کرده است؛ بنابراین اگر جریان نخبگانی حوزوی در عرصه تولید روایت و روشنگری فعال نباشد، میدان به دست جریان های معارض خواهد افتاد حوزه باید در صف اول جهاد تبیین بایستد.
وی بسیج را «مکتب انسانساز» خواند و افزود: بسیج تنها یک سازمان نظامی یا اجتماعی نیست؛ یک سبک زندگی و هویت است جوان بسیجی وقتی در میدان مسجد، هیئت، فعالیت های جهادی، کار های علمی، فرهنگی و مشاورهای فعال میشود، عملاً تبدیل به عنصر سازنده جامعه خواهد شد.
این کارشناس سیاسی با تأکید بر لزوم حضور میدانی طلاب بیان کرد: اگر حوزه بخواهد ایمان مردم را تقویت کند باید کنار مردم باشد؛ در شادیها، در مشکلات، در فعالیت های اجتماعی مردم امروز بیش از نصیحت، نیازمند همنشینی و همراهی هستند.
فرمانده اسوه استانی پایگاه مقاومت بسیج مهدیه کلانشهر تبریز با اشاره به فعالیت های فرهنگی این مجموعه گفت: پایگاه های بسیج مسجد محور، کانون های اصلی تربیت جوان مؤمن انقلابیاند در مهدیه تبریز تلاش کردهایم که فعالیتها صرفاً مناسکی نباشد، بلکه به سمت مهارت محوری، گفتمان سازی، تربیت نوجوان و خانواده محوری هدایت شود.
حجت الاسلام قراچورلو در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: ما امروز نیازمند مطالبه گری مؤمنانه و عقلانی هستیم مطالبهگری به معنای تخریب نیست؛ بلکه دعوت به اصلاح و مشارکت در ساخت آینده کشور است بسیجی باید مظهر امید و اصلاح باشد، نه یأس و سیاه نمایی.