۱۲ تير ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۷۹۸۵۱
رییس دانشکده صداوسیمای قم:

طلاب حوزه علمیه باید در عرصه‌ تبلیغ جهانی گام‌های بلندی بردارند

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشکده صدا و سیمای قم از طلاب حوزه‌ علمیه خواست تا در عرصه تبلیغ جهانی گام‌های بلندی بردارند.
کمال اکبري رييس دانشکده صدا و سيماي قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کمال اکبری، رییس دانشکده صدا و سیمای قم، امروز، 12 تیرماه در مراسم معارفه شماری از معاونان و مدیران این مرکز در قم ابراز داشت: همه ما سربازان حضرت ولی عصر(عج) هستیم، وظیفه اصلی ما تبلیغ و نشر معارف دینی است.

وی افزود: باید در عرصه تبلیغ دین از هیچ کوششی دریغ نکنیم؛ زیرا امروز تریبون‌های مختلفی در اختیار حوزویان قرار گرفته است که این موقعیت برای بسیاری از بزرگان و علمای دین در گذشته وجود نداشت و این فرصت رسالت مبلغان دینی را در عصر کنوبی بسیار سنگین کرده است.

اکبری خاطر نشان کرد: باید از رسانه‌های موجود و منبرهای امروز در عرصه‌های مختلف کمال استفاده را برد تا معارف دینی در سراسر جهان گسترش یابد.
وی تاکید کرد: وجود مبلغان راستین سبب احیای دین می‌شود و اگر مبلغان راستین نباشند دین مندرس و از بین خواهد رفت.

رییس دانشکده صدا و سیمای قم اظهار داشت: کارکردن در عرصه تبلیغ بسیار کار سنگینی و از چندلایه برخوردار است که باید با توجه به این لایه‌ها در عرصه رسانه‌های جهانی گام برداشت.

وی یادآور شد: تبلیغ مهم‌ترین و نخستین وظیفه هر مبلغ دینی است و باید نشر فضائل دینی را مبلغان به صورت صحیح و درست در جهان معرفی کنند.

اکبری افزود: امروز باید درک صحیحی از جایگاه تبلیغ داشته باشیم تا بتوانیم در این راه گام‌ها موفقیتی برداریم، زیرا اسلام دینی جهان است و باید قدم‌های جهانی برای آن برداشت.

وی ادامه داد: مبلغان باید قدم‌های جهانی برای نشر معارف اسلام برداند و در همه موضوعات دینی تخصصی نسبی داشته باشند؛ زیرا دین اسلام بسیار غنی و قوی است و می‌توان با بهره‌گیری از این منابع غنی دین را به درستی معرفی کرد.

اکبری اظهار داشت: دانشکده صداوسیمای تلاش خواهد کرد تا از مخازن عظیم حوزه‌های علمیه بهره‌های لازم را ببرد و با جذب فضلا و طلاب قوی و علمی امر خطیر تبلیغ دین را به خوبی به سرانجام برساند./917/پ202/ص

برچسب ها: . . . . .
ارسال نظرات