۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۱
کد خبر: ۸۰۳۲۵۳

دولت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد/ دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی سراسری

دولت ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد/ دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی سراسری
هیات دولت با صدور اطلاعیه ضمن تسلیت شهادت جمعی از مردم و عوامل انتظامی در پی اغتشاشات و اقدامات تروریستی و دعوت از آحاد ملت برای حضور در راهپیمایی، سه روز در کشور عزای عمومی اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، هیات دولت با صدور اطلاعیه ضمن تسلیت شهادت جمعی از مردم، عوامل انتظامیو حافظان امنیت در پی اغتشاشات و اقدامات تروریستی و دعوت از آحاد ملت برای حضور در راهپیمایی، سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
 
بخش های مهم بیانیه دولت بدین شرح است: 
رئیس جمهور و هیئت دولت در عزای عزیزان ایران به سوگ می‌نشینند.
 
هیئت دولت به پاس شهدای عزیز نبرد مقاومت ملی ایرانیان در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد.
 
ملت ایران به خوبی از نزدیک لمس کرد که جنایتکاران با خشونتی داعشی‌وار به جان ملت عزیز، بسیجیان و نیروهای انتظامی افتادند و عزیزان زیادی را به شهادت رساندند.
 
تا امروز چنین خشونتی جز در رفتار داعشی‌های دست‌پرورده آمریکا دیده نشده است.
 
دعوت هیئت دولت از مردم برای راهپیمایی فردا
 
هیئت دولت در پی وقایع اخیر و جنایات رژیم صهیونیستی، از مردم شریف ایران دعوت کرد تا در راهپیمایی «همبستگی ملی و تکریم صلح و دوستی» شرکت کنند.
 
در این بیانیه آمده است:
دولت ضمن تأکید بر تلاش مضاعف برای حل مشکلات اقتصادی و به رسمیت شناختن حق اعتراض، از مردم می‌خواهد تا با حضور خود، از اقدامات تروریستی و تخریب اموال عمومی توسط مزدوران دشمن اعلام انزجار کنند.
 
همچنین دکتر پزشکیان رئیس جمهور در گفت وگوی تلویزیونی آشوب ها و تخریب ها و اقدامات تروریستی را محکوم و همگان را به حضور گسترده در برنامه روز دوشنبه ۲۲ دیماه دعوت کرد.
ارسال نظرات