نویسنده مشهور یهودی به دین اسلام مشرف شد

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از یورونیوز، هنریک برودر، روزنامه نگار و نویسنده نشریه آلمانی اشپیگل و نویسنده پر فروشترین کتاب سال آلمان در سال 2007 با عنوان «هشدار، اروپا تسلیم می شود» به دین اسلام مشرف شد.
وی ابتدا معتقد بود دین اسلام ضد زندگی غربی است و پیش بینی می کنم 20 سال دیگر اروپا به قاره اسلامی دموکراتیک تبدیل می شود.
وی می گوید: پس از بحث و گفت و گوی فراوان با ائمه جماعت مسجد رضا در نیوکلن تصمیم گرفتم مسلمان شوم و از این که پس از مدتی پنهان کاری آشکارا اقرار کردم خوشحال هستم.
وی بیان داشت: دین اسلام دینی است که مطابق فطرت بشری است و همه آموزه های آن انسان را به سمت سعادت و کمال رهنمون می سازد.
هنریک برودر هجم اسلام هراسی موجود در غرب را به شدت محکوم کرد و گفت: اکثر رسانه ها و اندیشمندانی که با آموزه های اسلامی در ستیزند، درک درستی از اسلام ندارند و جاهلانه نقد می کنند./982/الف