ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران مراغه احداث می شود
خبرگزاری رسا ـ مؤسس حوزه علمیه مراغه از احداث ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران این شهر خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی، عضو خبرگان رهبری و مؤسس حوزه علمیه مراغه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با اشاره به قدمت تاریخی مدارس علوم دینی این شهر اظهار داشت: در عصر خواجه نصیرالدین طوسی که در مراغه مستقر بوده، 22 مدرسه علمیه در این شهر فعالیت داشته است.
وی خاطر نشان کرد: این مدارس در دوره قاجاریه و پهلوی توسط حاکمان تصرف و به دبیرستان و یا مدارس کلاسیک تبدیل شدهاند که اکنون سه مدرسه از 22 مدرسه علمیه باقی مانده است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی تصریح کرد: حوزه علمیه مراغه تا سال 1377 تعطیل بود که با موافقت مرکز مدیریت حوزه علمیه قم از میان برادران و خواهران اقدام به پذیرش برای تحصیل در حوزه مراغه کرد.
وی افزود: قبل از سال 77 مدارس علمیه و قدیمی این شهر به صورت مخروبه در آمده بود، از این رو مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) برای بازسازی آماده شد و با همکاری مردم و خیرین بعد از 9 ماه فاز اول آن به اتمام رسید.
امام جمعه شهرستان مراغه خاطر نشان کرد: مدرسه علمیه امامزاده که بسیار کوچک و مخروبه بود، توسعه داده شد و در سه طبقه به نام مدرسه فاطمهالزهرا(س) برای خواهران آماده شد.
وی ادامه داد: مدرسه قدیمی ملامعزالدین نیز به نام مدرسه امام حسن مجتبی(ع) تغییر نام پیدا کرد و بعد از تجدید بنا برای طلاب برادر آماده می شود.
حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی تصریح کرد: با اتمام احداث ساختمان جدید برای خواهران، مدرسه علمیه فاطمهالزهرا (س) به مکان جدید منتقل می شود.
وی خاطر نشان کرد: ساختمان فعلی مدرسه علمیه فاطمهالزهرا (س) نیز در اختیار طلاب برادر قرار خواهد گرفت.
به گفته امام جمعه مراغه هم اکنون 97 طلبه خواهر در حوزه علمیه فاطمهالزهرا (س) در 7 پایه مشغول به تحصیل هستند.
ارسال نظرات