۱۶ تير ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۸۱۸۲

مدرسه علمیه خواهران شبستر در یک مکان استیجاری راه اندازی شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) شبستر از راه اندازی مدرسه علوم دینی خواهران در این شهر خبر داد.
کلاس درس حوزه علميه خواهران

حجت‌الاسلام سیف‌علی محمدزاده، مسئول حوزه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان شبستر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: درخواست تاسیس حوزه علمیه خواهران با موافقت شورای مدیریت حوزه علمیه قم مواجه شده و مجوز راه اندازی مدرسه علوم دینی خواهران در شهرستان شبستر اخذ شده است.

وی افزود: آزمون ورودی این مرکز علوم دینی برگزار شده که ماه آینده اسامی اولین طلاب ورودی اعلام خواهد شد.

امام جمعه شبستر خاطر نشان کرد: بیش از 70 نفر علاقه مند تحصیل در مدرسه علمیه خواهران شبستر بودند که به علت کمبود امکانات تنها 20 نفر از آنان قادر به تحصیل خواهند بود.

وی در ادامه تصریح کرد: به دلیل کمبود امکانات و نبود ساختمانی برای این مرکز علوم دینی، طلاب خواهر در یک مکان استیجاری مشغول به تحصیل خواهند شد.

مسئول حوزه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان شبستر با اشاره به استقبال پرشور بانوان این شهر برای فراگیری علوم دینی تصریح کرد: در صورت تامین اعتبارات لازم، آمادگی احداث ساختمان حوزه علمیه خواهران در شهر شبستر را داریم.
ارسال نظرات