استاد حوزه علمیه قم:
بهاییت با دخالت در امور اقتصادی به دنبال استیلای همه جانبه بر مسلمین است
خبرگزاری رسا ـ حجتالاسلام احمد حاجقلی با تاکید بر ابعاد و چگونگی توسعه بهاییت در کشورها تصریح کرد: بهاییت با در دست گرفتن اقتصاد کشورهای مسلمان، قصد استیلای همهجانبه بر این کشورها را دارد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام احمد حاجقلی، استاد حوزه علمیه قم در نشست تخصصی مهدویت با عنوان «بهائیت، گذشته، حال، آینده» که در حاشیه نمایشگاه طلیعه ظهور برگزار شد، تصریح کرد: اوج حملات دشمن در اسلام و بخصوص تشیع به دو چیز است، اول امام حسین (ع) که از آن به قیام سرخ تعبیر میشود و دوم مسئله ظهور و امام زمان (عج) که با عنوان انقلاب سبز از آن یاد میشود.
وی ادامه داد: در تحلیلهایی که دشمنان از نحوه و علتهای پیروزی انقلاب ایران ارائه دادهاند رسما این دو عامل را به عنوان محرک اصلی و انگیزهبخش مردم ابران در انقلاب معرفی کردهاند.
این استاد حوزه با اشاره به سابقه شکلگیری تفکر بهاییت در جهان و ایران خاطرنشان کرد: در زمان قاجار و بخصوص در دوران جنگ ایران با روس که مردم دچار مشکلات فراوان بودند، بحث مهدویت به اوج خود رسید.
وی افزود: البته در تاریخ تشیع هرگاه مشکلات اجتماعی سیاسی فزونی یابد بحث ظهور مطرح میشود همانگونه که در حال حاضر عراق به این وضعیت مبتلا شده است.
وی تصریح کرد: از آنجایی که دست استعمار روس، انگلیس و بعدها آمریکا و اسرائیل از شکلگیری و گسترش بهاییت در جهان حمایت میکرد این فرقه توانست به یک حزب بینالمللی که در حال حاضر در عرصههای مختلف فعالیت میکند، رشد کند.
حجتالاسلام حاجقلی افزود: در حال حاضر و بنا به اخبار منتشره توسط خود بهاییون، آنها در بیش از 182 کشور محفل ملی و همچنین 12 هزار محفل محلهای دارند و آثار و فعالیتهای خود را در قالب برنامههای رادیویی و ماهوارهای به بسیاری از زبانهای زنده دنیا محاوره میکنند.
وی با تاکید بر گذشته پر از آشوب بهاییها تصریح کرد: برخلاف شعارهای این فرقه، گذشته آنها پر از آشوب است و قتل و غارتهای فراوانی را در تاریخ خود دارند.
وی گفت: بهاییها برخلاف شعارهایشان مبنی بر صلحطلبی که در سایه آن جهاد و امر به معروف و نهی از منکر را نهی کردهاند در بسیاری موارد و از جمله در شهرهای زنجان و مازندران اتفاقات و فجایع ناگواری را خلق کردهاند.
این استاد حوزه با اشاره به اقدام بهاییها ایران در دوران قاجار برای ترور ناصرالدین شاه گفت: میرزا حسین علی نوری که در آن دوران رهبر بهائیت بود با حمایت روسیه زنده ماند و به روسیه تبعید شد.
وی با تاکید بر تعالیم بهاییت مبنی بر عدم دخالت در سیاست و امور مملکتی ادامه داد: بهاییها با رخنه در همه امور ایرن از جمله اقتصاد، فرهنگ و سیاست در زمان پهلوی قصد داشتند حکومتی ایجاد کنند و از ایران به دنیا گسترش دهند که خوشبختانه با پیروزی انقلاب ایران این بساط برچیده شد.
وی ادامه داد: در تفکر بهائیت معیار بهایی بودن یا نبودن سیاست است و اگر کسی به این عرصه وارد شود دیگر بهایی نیست که البته با توجه به عملکرد آنها این مسئله در حد یک شعار و برای فریب ملتها و دولتهاست.
حجتالاسلام حاجقلی با تاکید بر فریب خوردن برخی از متدینین با شعار عدم دخالت متدینان در سیاست تصریح کرد: این تنها یک شعار است گه به قصد فریب ملتها و دولتها و همچنین خلع سلاح آنها بیان میشود و نباید فریب خورد.
وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی بهاییها برخلاف ادعاهایشان مبنی بر این که به دنبال تشکیل حکومت نیستند، تشکیل حکومتی جهانی است که با الگو گرفتن از بحث امام زمان (عج) برای خود برگزیدهاند، و قصد دارند در سایه آن عدالت را در جهان پیاده کنند.
وی با تاکید بر تلاش بهاییها بر استیلا در اقتصاد کشورهای مسلمان گفت: وقتی مردم کشوری در امور اقتصادی محتاج به دیگران باشند باید از خواستههای آنها تبعیت کنند و بهاییت نیز به دنبال همین مسئله میباشد.
این استاد حوزه افزود: تقلید یکی از مسائل مورد تاکید در تشیع است که در بهاییت منع شده است که البته این هم برخلاف عملکرد آنهاست و پیروان این آیین باید از دستورات 9 نفری که منتخب هستند، تبعیت کنند.
وی گفت: تقلید یک امر عقلانی است و همه مردم در اموری که تخصص ندارند از متخصصین امر مشورت میگیرند که البته مورد تاکید در اسلام نیز هست.
وی در پایان با ارائه چشماندازی از آینده بهابیت گفت: آینده بهابیت با چالشهای جدی روبروست./917/د102/ص
ارسال نظرات