ظهور آغازی دوباره(40)؛
امام جمعه هفتکل: اعتقاد به منجی سبب شادابی جامعه است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه هفتکل اعتقاد به منجی را سبب تحرک، شادابی و آمادگی همه جانبه در عرصههای مختلف دانست.
حجت الاسلام علیرضا ابراهیم پور، امام جمعه هفتکل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که مردم تا قبل از انقلاب اسلامی آگاهی چندانی از فرهنگ و حکومت مهدوی نداشتند، اظهار داشت: پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای تفکر شیعی، مردم توانستند اندکی از حکومت دینی را بچشند و مقدمه ای شد تا لذت واقعی ظهور امام زمان(عج) را درک کنند؛ از این رو پس از پیروزی انقلاب انتظار فرج در مردم قویتر شد.
امام جمعه هفتکل با بیان این که هجمههای دشمن علیه مهدویت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی کمتر بود، ابراز داشت: اکنون دشمنان به سبب ترس از حکومت شیعی با ایجاد فرقه های انحرافی و تبلیغات گسترده، سعی بر خدشه دار کردن این فرهنگ دارند که این مسأله حقانیت و کارآمدی حکومت و تفکر مهدوی را نشان می دهد.
رییس شورای فرهنگ عمومی هفتکل اعتقاد به منجی را سبب تحرک، نشاط و شادابی و آمادگی همه جانبه در عرصههای مختلف دانست و افزود: اعتقاد به منجی و کسی که نجات بخش جهان بشریت است سبب میشود تا انسان خود را با خواستههای او همسو کند و امید به روز وصال داشته باشد.
این استاد حوزه با اشاره به نقش روحانیت در ترویج و گسترش فرهنگ مهدویت بیان داشت: روحانیت به سبب آگاهی از اصول اعتقادی می توانند این مسائل را به دیگران منتقل کنند؛ بنابراین اگر علما، روحانیان و نخبگان آثار و برکات دوران حضرت ولی عصر(عج) را برای مردم تبیین کنند، به یقین آنها نیز برای فراهم شدن شرایط ظهور آن حضرت تلاش خواهند کرد.
وی با بیان این که شبهات پیرامون مسأله مهدویت در جامعه، از سوی مستکبران و کسانی است که منافع مادی و استکباری خود را در جهان به خطر می بینند، اظهار داشت: یکی از دلایل حقانیت شیعه اعتقاد به مهدویت است؛ چرا که مکتب تشیع با وجود هدایت ها و حمایتهای حضرت ولی عصر(عج) هرگز به بن بست نخواهد رسید از این رو گرایش مردم به این مکتب روز به روز بیشتر می شود و دشمن با آگاهی از این مسأله احساس خطر کرده و درصدد گسترش شبهات در فضای جامعه است.
حجت الاسلام ابراهیمپور با اشاره به وظایف منتظران واقعی در عصر غیبت تصریح کرد: منتظر واقعی کسی است که با شناخت ویژگیهای عصر ظهور و انتظارات امام زمان(عج)، خود را در آن مسیر قرار دهد و با اجرای امر به معروف و نهی از منکر، سبب رشد و اصلاح جامعه باشد./945/ت302/س
ارسال نظرات