۱۶ تير ۱۳۸۸ - ۱۹:۵۸
کد خبر: ۸۲۱۵
آیت الله شبستری:

اعتکاف فرصتی برای تقویت اعتقادات است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه تبریز فلسفه اعتکاف را درک حضور در محضر باری تعالی دانست و گفت: اعتکاف فرصتی برای تقویت اعتقادات است.
آيت الله شبستري   امام جمعه تبريز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در جمع دانشجویان دختر معتکف در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز اظهار داشت: تمام لحظات زندگی بشر باید رنگ و بوی خدایی بگیرد، چراکه همواره در محضر ذات ربوبی هستیم.

وی تصریح کرد: نباید خودسازی و تقویت روحیه معنوی منحصر در چند روز یا ایام خاص باشد، هر لحظه زندگی، فرصتی برای تقرب به درگاه الهی است.

آیت الله شبستری از ایام البیض به عنوان فرصتی ویژه برای خودسازی و پرورش روحی انسان یاد کرد و گفت: دوران جوانی بهترین فرصت برای پایه گذاری یک زندگی سالم و الهی است.

وی با بیان اینکه انسان با پرورش تکوینی و تشریعی تعالی می یابد، افزود: فلسفه اعتکاف درک حضور در محضر باری تعالی است و این حضور نیازمند عشق است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان، خطاب به دانشجویان گفت: استکبار جهانی با همین مجالس دینی مسلمانان مشکل دارند.

وی با اشاره به اسقبال جوانان و دانشجویان برای حضور در سنت حسنه اعتکاف، افزود: برگزاری محافل مذهبی در دانشگاه ها، فضای معنوی مراکز آموزش عالی را ارتقا می بخشد.

امام جمعه تبریز خاطر نشان کرد: دشمنان اسلام با تهاجم فرهنگی درصدد کم رنگ کردن ارزش های اسلامی و اعتقادی جوانان هستند، از این رو اعتکاف فرصت مناسبی برای تقویت اعتقادات دینی است.
ارسال نظرات