۲۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۸
کد خبر: ۸۳۵۹۵

729 بقعه در استان خوزستان وجود دارد

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان از شناسایی 729 بقعه در این استان خبر داد.
بقاع  متبرکه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت‌الاسلام سید عبدالرضا حسینی‌فرد، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، ظهر روز گذشته در نشست مطبوعاتی در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که بقعه در قانون تعریف خاصی دارد، اظهار داشت: بقعه مربوط به امام‌زادگان و نوادگان معصومین‌(ع) است و نمی‌توان به هر مکانی که دارای گنبد باشد، بقعه اطلاق کرد و برای آن تقدس قائل شد.

وی با اشاره به این‌که در سال‌های گذشته شاهد ایجاد ‌بقعه‌سازی از سوی برخی افراد منفعت طلب در خوزستان بودیم، خاطرنشان کرد: در کنار روستاها، حاشیه جاده‌ها و ... شاهد دفن برخی اموات هستیم که این افراد را به صورت بقعه دفن کرده و در برخی از موارد حتی با گذاشتن صندوق‌هایی نیز از مردم نذورات جمع‌آوری می‌شود.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خوزستان با اشاره به تعداد بقعه‌ها خاطرنشان کرد: در استان خوزستان بیش از 729 بقعه وجود دارد که به دلیل محدودیت در امکانات تنها بخشی از این بقاع در اختیار اوقاف است.

حجت الاسلام حسینی فرد چگونگی حمایت و کنترل بقاع در اوقاف را به دو روش عنوان کرد و افزود: در اوقاف کنترل و حمایت از بقاع یا با قرار دادن هیأت امنا انجام می‌شود و یا به صورت مستقیم با قرار دادن معاونت اجرایی در این بقاع، آن مکان متبرک مورد حمایت و نظارت قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به این‌که نظارت مساجد نیز در اختیار اوقاف است، افزود: طبق قانون پنج ساله سوم توسعه، حمایت و نظارت مساجد نیز بر عهده اوقاف است و باید همه فعالیت‌های مساجد زیر نظر اوقاف باشد و در این باره باید محدودیت‌های قانونی برطرف شود. /945/پ202/س
ارسال نظرات