۲۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۲
کد خبر: ۸۵۴۰
مسؤول کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران:

حجاب سد محکمی در برابر ناهنجاری های اجتماعی است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران، حجاب را سد محکمی در برابر ناهنجاری ها و هنجارشکنی ها نام برد.
مسؤول دبيرخانه کانون هاي فرهنگي مساجد مازندران
 
به گزارش خبرگزاری رسا، محمد فوقی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، حجاب را سد محکمی در برابر ناهنجاری ها و هنجارشکنی ها عنوان کرد.
 
وی گفت: حجاب سد محکمی در برابر ناهنجاری ها و هنجارشکنی ها است و جوانان مراقب باشند در مقابل توطئه رواج بدحجابی جزو حزب شیطان قرار نگیرند.
 
فوقی با اشاره به این که حجاب از دستورات دین مقدس اسلام است و در سایر ادیان هم به آن توجه شده است، افزود: حجاب و رعایت عفاف یک امر اخلاقی و دینی است اما متاسفانه امروز در دنیای غرب به دلیل بی حجابی و بی بندوباری باعث از هم پاشیده شدن کانون گرم خانواده شده است.

مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد مازندران تصریح کرد: حجاب محدودیت نیست بلکه مصونیت است و زن با حفظ حجاب می تواند کرامت و شان انسانی خویش را حفظ کند و در جامعه حضور موثر و فعال داشته باشد.

وی گفت: دشمنان در راستای اهداف سوء خود و متزلزل کردن ایمان مردم به عناوین مختلف درصدد جمع کردن سفره دین در جامعه اسلامی ما هستند و در این راستا تلاش می کنند از درون زندگی مردم به حجاب و دین ضربه بزنند.

فوقی تاکید کرد: اگر معاندان، حجاب را تحت تاثیر منفی ترفندهای شوم خود قرار دهند، خاکریز اول برای مقابله با ارزش های اسلامی را فتح کرده اند و باید مانع از این امر شد.

وی افزود: حفظ حجاب علاوه بر آنکه تامین کننده امنیت جان و مال و عفت عمومی جامعه است به منزله سنگر و سدی قوی و نیرومند برابر نفوذ دشمنان برای مقابله با ارزش های اسلامی بوده و در واقع حجاب خاکریز اول مقابله با معاندان اسلام است.

فوقی از حجاب به عنوان سوپاپ اطمینان جامعه در برابر ترفندهای دشمنان و از جمله فساد و بی بند و باری یاد کرد و اذعان داشت: حفظ حجاب تامین کننده امنیت جان و مال و عفت عمومی جامعه است و بی حجابی خاکریز نخست تهاجم دشمنان برای مقابله با ارزش های اسلامی است.
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۸
چه جنجال های بر سر حجاب آورده اند
0
0