۲۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۸۵۶۶
کنگره ملی علامه سعید العلما و ملا محمد اشرفی؛

آیت الله امینی: سیره علمای بزرگ دینی ما باید احیاء شوند

خبرگزاری رسا ـ‌ آیت الله امینی گفت: سیره علمای بزرگ دینی ما باید احیاء شوند.
آيت الله اميني امام جمعه قم ديدار اعضاي كنگره با آيت الله اميني

به گزارش خبرگزاری رسا، ابراهیم امینی، استاد برجسته حوزه علمیه قم،‌ در دیدار با اعضای دبیرخانه کنگره علامه سعیدالعلما و ملا محمد اشرفی، با تأکید براین‌که نام وسیره علمای بزرگ دینی ما باید احیاء شوند، گفت: متأسفانه بسیاری از بزرگان دین ما که خدمات فراوانی به اسلام و مسلمین داشته اند به فراموشی سپرده شده اند و این خسارت بزرگی برایجامعه اسلامی است.

وی خطاب به اعضای دبیرخانه کنگره گفت: شما باید سعی کنید هم شرح حال آنان را و هم اساتید و شاگردانشان را وهم آثار و تألیفاتشان را زنده کنید.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: مهمترین درسی که از سیره علامه سعید العلما می توانیم بگیریم این است که در دوران زندگی اش، بزرگترین مقام وموقعیت یعنی مرجعیت جهان شیعه برای او پیش آمد ولی ایشان برای خدا از این موقعیت ویژه، صرف نظر نمود و آنرا به دیگری واگذار کرد، شما این نوع ایثار و گذشت را در سایر جاها بسیار کم پیدا می کنید.

آیت الله امینی تصریح کرد: در شخصیت سعید العلما همین بس که شیخ الفقها شیخ مرتضی انصاری این نابغه بزرگ، ایشان را لایق مرجعیت علی الاطلاق جهان شیعه می دانست و از ایشان تقاضا نمود که این مسؤولیت را بپذیرد.

وی ادامه داد: شیخ در نامه اش به سعید العلماء نوشت که مردم برای تقلید به من مراجعه نمودندولی من با وجود شما قبول نکردم چون به نظر من تقلید اعلم واجب است و شما اعلم هستید و تقلید از حضرتعالی برامت واجب است. همین نامه گویای مراتب علمی وفضل علامه سعید العلماء است.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: نکته دیگر، شاگردان بزرگ و با فضیلتی است که پای درس علامه سعید العلما ء تربیت یافته اند وخود مشعلدار هدایت شدند.

آیت الله امینی بیان داشت: شخصیت هایی مانند شیخ زین العابدین مازندرانی و ملا محمد اشرفی که خود از بزرگان دین و از استوانه های علم و از مراجع تقلید بوده اند.

وی درادامه گفت: نکته دیگر، حضور فعال و پر ثمر این مرد بزرگ در مسائل سیاسی و اجتماعی عصر وزمانش بود که بسیار قابل مطالعه است و یکی از درخشان ترین برهه های زندگی علامه سعید العلماء بود.
ارسال نظرات