۲۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۸۷۷۳۱

بازدید استاندار مازندران از حوزه علمیه منطقه هزار جریب نکا

خبرگزاری رسا ـ استاندار مازندران در بازدید از حوزه علمیه در حال ساخت منطقه هزار جریب نکا گفت: حوزه های علمیه در طول تاریخ پرچم داران دفاع از حریم اسلام بودند و همین مسأله ضرورت تقویت و توسعه آنها را بیشتر می کند.
ساخت حوزه علميه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، سید علی اکبر طاهایی، استاندار مازندران، امروز در بازدید از منطقه هزارجریب نکا و حوزه علمیه در دست ساخت ولی عصر (عج) روستای فریمک این شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه توجه به علوم حوزوی در جامعه مورد توجه قرار گرفته و در این روستا نیز این حوزه با پیگیری فراوان مرحوم آیت الله علی ادبی که از خطبای برجسته پایتخت و به عنوان فلسفه ثانی لقب داشته اند در حال ساخت است.

وی ادامه داد: خوشبختانه اکنون با پیگیری های حجت الاسلام محمد جواد ادبی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرزند برومند آیت الله ادبی، حوزه علمیه ولی عصر (عج) با سه هزار و 200 متر مربع با مشارکت مردم و بدون هیچ مشارکت دولتی در حال ساخت است که تأثیر فراوانی در بسط و گسترش علوم اسلامی و پرورش عالمان در منطقه خواهد داشت.

طاهایی با بیان این که حوزه های علمیه در تاریخ تشیع همواره در پرورش عالمان دینی و دین باوری جامعه نقش موثر داشته اند، ادامه داد: امروز نیز مراکز حوزوی به عنوان پرچم داران عرصه دینی حضور فعال و با صلابتی دارند و همین مسأله ضرورت حمایت و توسعه حوزه های علمیه را بیشتر می کند.

استاندار مازندران در ادامه سخنان خود محوری ترین رویکرد دولت را هدفمند کردن یارانه ها دانست و خاطر نشان کرد: هدفمند کردن یارانه ها برنامه اساسی دولت در جهت شکوفایی اقتصاد کشور است.

طاهایی تصریح کرد: در حال حاضر، دولت سالی 20 هزار میلیارد تومان قدرت کار عمرانی دارد و بیش از 70 هزار میلیارد تومان یارانه بدون هدف و غیر هدفمند مصرف می شود که اجرای درست قانون دغدغه دولت است که باید منابعی برای این قانون توجه شود.

وی با اشاره به این که در دولت احمدی نژاد برای نخستین بار به سرمایه های نیروی انسانی مازندران توجه شده است یادآور شد: چهره های برجسته ای از مازندران در پست های کلیدی دولت بکار گیری شدند که همین امر دایره و نگاه ویژه دولت را نسبت به استعدادهای مغفول مانده مازندران نشان می دهد.

استاندار مازندران ادامه داد: مازندران دارای سه هزار و 800 کیلومتر راه روستایی آسفالت است که از این مقدار راه آسفالت روستایی دو هزارو 400 کیلو متر تا دولت نهم و هزار و 400 کیلومتر در دولت نهم و دهم احداث شده است.

وی با یان این که مناطق هزارجریب در حوزه شهرستان نکا، بهشهر و گلوگاه، نیازهایی از نظر جاده سازی به دلیل خاکی بوده جاده های هزارجریب وجود دارد افزود: جاده های روستایی ما در این بخش نیازمند مساعدت ویژه هستند که خوشبختانه حضور مشارکتی دولت نیز بسیار موثر بوده است.

استاندار مازندران خاطر نشان کرد: امسال براساس برآورد بودجه 200 کیلومتر در برنامه جاده سازی می شود که به نسبت چهار هزار کیلومتر جاده خاکی مازندران بسیار ناچیز است.

وی گفت: روستاهای منطقه هزارجریب و ولامده دارای شش کیلومتر جاده خاکی است که متاسفانه این روستا همچون روستاهای دیگر، به تعبیر رهبر معظم انقلاب محرومیت مازندران در پشت جنگل ها پنهان مانده است.

استاندار مازندران اضافه کرد: نوار کوهستانی مازندران، فرصت، استعداد و خاستگاه عالمان بزرگ است و بازدید از مناطق روستایی در همه مناطق مازندران انجام خواهد شد و باید با اجرای برنامه های عمرانی در کاهش محرومیت ها در روستاها تلاش شود.

طاهایی همچنین اظهار داشت: در سفر سوم ریاست جمهوری، مقدورات استان مورد ارزیابی قرار می گیرد و همچنان که دستورات خوبی در دو سفر گذشته تصمیمات خوبی گرفته شد، در سفر سوم مصوباتی که مطالعاتش انجام شد، اجرایی می شود، و در خصوص اعتبارات روستایی، شرایط دولت در نظر گرفته شود تا میزان اعتبارات مشخص شود./950/پ201/ص
ارسال نظرات