۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۸
کد خبر: ۸۷۹۲۹

همایش مسؤولان فرهنگی بقاع متبرکه امامزادگان قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همایش مسؤولان فرهنگی بقاع متبرکه امامزادگان استان قم با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان در سالن همایش‌های این اداره کل برگزار شد.
همايش مسؤولان فرهنگي بقاع متبرکه امامزادگان قم
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام غلامرضا ناظمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم، در این همایش گفت: توجه به موقوفات و همچنین بقاع متبرکه امامزادگان از جمله وظایف اوقاف و امور خیریه است که در این راستا با تمام توان تلاش خواهد کرد.

وی ادامه داد: تبدیل بقاع متبرکه امامزادگان به قطب‌های فرهنگی یکی از سیاست‌های سازمان است که رهبر معظم انقلاب نیز بارها به آن اشاره و تاکید فرموده‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تاکید کرد: باید در زیرساخت‌های فرهنگی و تبدیل بقاع به قطب‌های فرهنگی بکوشیم و در این راستا نیز روحانیون مسئولیت خاصی دارند.

حجت‌الاسلام ناظمی ادامه داد: شخص طلبه و روحانی می‌تواند با کلام خود و استقبال از جوانان آنها را از انحراف نجات دهد و به راه راست بکشاند.

وی ابراز داشت: در قم امامزادگان بسیاری وجود دارد که مورد توجه همگان است و باید برای آنها برنامه‌ریزی صورت گرفته تا کار فرهنگی انجام دهیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ادامه داد: برنامه‌های بسیار زیادی می‌توان در این زمینه انجام داد که باید مسئولان فرهنگی ما هوشیار بوده و به اجرای دقیق آنها بپردازند.

وی افزود: می‌توان با کمک مسئولان فرهنگی در بقاع متبرکه امامزادگان اهداف فرهنگی را تحقق بخشیم و برای زائر برنامه داشته باشیم.



*شبهات جوانان را باید پاسخ دهیم

رییس اداره شهرستان اوقاف و امور خیریه قم نیز در این مراسم گفت: امروز نسل جوان ما مورد هدف دشمنان قرار گرفته‌اند و باید به کمک آنها برویم.

حجت‌الاسلام سیدحامد میرحسینی اظهار داشت: امروز همه تلاش دشمن این است تا نسل جوان را به انحراف بکشاند و می‌خواهد از این روش به نظام اسلامی ضربه بزند.

وی تاکید کرد: کارهای فرهنگی در این زمینه می‌تواند موثر باشد و باید کارهایی باشد که بر اساس مبنا و با محتوای قوی اداره شود.

رییس اداره شهرستان اوقاف و امور خیریه قم تصریح کرد: باید شبهاتی که برای جوانان به وجود آمده را پاسخ دهیم و در این زمینه همگان مسئول خواهیم بود.



*اتاق فکر فرهنگی در اوقاف قم تشکل می‌شود

مسؤول واحد فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم نیز در این همایش بیان داشت: امروزه بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی مطرح است و باید در اجرای کارهای فرهنگی در آنها بکوشیم.

حجت‌الاسلام محمد موذنی تصریح کرد: جلسات مسئولان فرهنگی از آبان ماه به صورت مکرر برگزار خواهد شد و کارگروه‌های تخصصی شکل می‌گیرد.

وی ابراز داشت: همچنین کمیسیون فرهنگی اداره کل نیز تشکیل شده که ریاست آن بر عهده مدیرکل بوده و مباحث فرهنگی دنبال می‌شود.

مسؤول واحد فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم از تشکیل اتاق فکر فرهنگی در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم خبر داد و گفت: این اتاق فکر با حضور مسئولان فرهنگی بقاع متبرکه بوده و مباحث فرهنگی دنبال خواهد شد./917/د102/ص

برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات