۲۵ تير ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۸۸۲۷
استاندار قم:

مسوولان اجرایی برای میزبانی شایسته از زایران در نیمه شعبان آماده باشند

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم خواستار احساس تکلیف مسوولان اجرایی استان در خصوص خیل مشتاقان و اراداتمندان اهل بیت(ع) در ایام نیمه شعبان شد.
محمد ناظمي اردكاني
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمد ناظمی‌اردکانی امروز در جلسه شورای اداری استان با اشاره به فرارسیدن ایام پربرکت بعثت پیامبر اکرم(ص) در سخنانی خاطرنشان کرد: حضرت رسول(ص) توانست همراه با گسترش توحید و یکتاپرستی در جامعه بشری، مدنیت اسلامی را با همه ابعاد مدیریتی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی برای اداره جهان تا انتهای تاریخ تبیین نماید.

وی در ادامه افزود: پیامبر بزرگوار اسلام(ص) با انتصاب امیرالمومنین علی(ع) در جایگاه خلافت، اندیشه‌ ایجاد حاکمیت دینی و اسلامی را نیز به مسلمانان آموخت.

استاندار قم همچنین تصریح کرد: امروز به برکت مجاهدت ائمه اطهار(ع) و تلاش علمای اسلام، ثمرات بعثت رسول اکرم(ص) در اختیار مومنان قرار گرفته است و شهر مقدس قم نیز که همواره از جایگاه ویژه ای در جهان اسلام برخوردار بوده، امروز پایتخت تولید اندیشه دینی و گسترش آن در جهان تشنه معارف اسلامی است.

ناظمی‌اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری همایش چشم‌انداز توسعه استان قم در اول مردادماه را مورد توجه قرار داد و گفت: امیدواریم این همایش بتواند چشم‌انداز واقعی استان را ترسیم کند و جایگاه واقعی قم نیز در آن مطرح شود.

وی بر ضرورت گسترش تفکر استراتژیک در میان مسوولان و مدیران اجرایی تأکید و تصریح کرد: نگاه استراتژیک مدیران به مأموریت های سازمانی و اهداف بلندمدت، می تواند اثربخشی سازمان را افزایش داده و موجب توسعه ذهنی و دستیابی آسان به قله های پیشرفت و تعالی می شود.

استاندار قم در ادامه، با اشاره به نزدیک شدن ایام نیمه شعبان و حضور خیل مشتاقان و ارداتمندان اهل بیت(ع) در شهر مقدس قم اذعان داشت: همه دستگاه های اجرایی باید برای میزبانی شایسته از محبان امام عصر(عج) و زایران حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران، احساس تکلیف کنند تا بتوانند وظایف محوله را به درستی انجام دهند.

ناظمی اردکانی تأکید کرد: مشکلات و نیازمندی های بسیاری در استان قم وجود دارد که نیازمند انسجام و هماهنگی همه دستگاه های اجرایی و فعالیت مستمر و دلسوزانه مدیران است./پ202
 
ارسال نظرات