۲۷ تير ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۵
کد خبر: ۸۸۸۱
از اول تا پنجم شعبان؛

زمان نام نویسی انتخابات مجمع نمایندگان طلاب تمدید شد

خبرگزاری رسا ـ ستاد انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، زمان نام نویسی ششمین دوره انتخابات طلاب را از اول تا پنجم شعبان تمدید کرد.
حجت الاسلام فاضل حسامي، رييس ستاد انتخابات مجمع نمايندگان طلاب و فضلاي حوزه علميه قم

حجت الاسلام فاضل حسامی، رییس ستاد انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا از تمدید زمان نام نویسی کاندیداها در ششمین دوره انتخابات طلاب از اول تا پنجم شعبان خبر داد.

وی با بیان این که زمان نام نویسی کاندیداها به مدت ده روز از یازدهم تا 21 اعلام شده بود، اظهار داشت: با توجه به برخی تعطیلات همچون میلاد حضرت علی(ع) و آلودگی هوا در این ایام به همین دلیل زمان نام نویسی پنج روز تمدید و در ایام شهریه صورت خواهد گرفت.

رییس ستاد ششمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گفت: ستاد انتخابات چهارماه قبل از پایان هر دوره مجمع تشکیل می‌شود به طوری که طلاب و فضلای حوزه علمیه قم هیچ گاه بدون مجمع نباشند و جامعه مدرسین می‌تواند در شرایط خاص نسبت به زمان برگزاری انتخابات تصمیم مقتضی را بگیرد.

وی تصریح کرد: کاندیداها می‌توانند برای نام نویسی تا پنجم شعبان به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و معاونت حوزه و روحانیت واقع در قم،‌ خیابان معلم،‌کوچه دوازده مراجعه کنند.

حجت الاسلام حسامی، به شرایط کاندیداها اشاره کرد و اظهار داشت: کاندیداها افزون بر شرایط عمومی باید ملبس به لباس مقدس روحانیت، نداشتن عضویت یا ارتباط تشکیلاتی و حتی گرایش فکری به گروه‌های مخالف انقلاب اسلامی و روحانیت، نداشتن عضویت فعلی در احزاب سیاسی، عدم اشتغال به مسؤلیت‌هایی که با وظایف نمایندگی منافات دارد، اهل حوزه انتخابیه، پنج سال شرکت در درس خارج و سکونت فعلی در قم را دارا باشند.

وی تصویر شناسنامه، کارت ملی، شش قطعه عکس را از مدارک لازم برای نام نویسی اعلام کرد.

حجت الاسلام حسامی گفت: ششمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب،‌سی‌ام مهرماه به صورت متمرکز در قم برگزار و طلاب از 135 حوزه انتخابیه حدود دویست نفر را به عنوان نماینده خود در مجمع طلاب انتخاب می‌کنند./ت302
ارسال نظرات