۰۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۹۱۷۳۷
یکی از مبلغان جانباز:

طرح هم‌اندیشی مبلغان جانباز ارائه شده است

خبرگزاری رسا ـ یکی از مبلغان جانباز حوزه علمیه قم از ارائه طرح هم‌اندیشی مبلغان جانباز خبر داد و گفت: این طرح بر تسهیل و تأثیرگذاری تبلیغ جانبازان، استوار است.
همايش علمي کاربردي تبليغ


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام قربانی تربتی، یکی از مبلغان جانباز حوزه علمیه قم در نخستین همایش علمی کاربردی مبلغان جانباز که عصر امروز در سالن همایش‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، تبیین اهداف و برنامه‌ها و چشم‌انداز آینده مبلغان جانباز پرداخت.

وی با اشاره به جایگاه و نقش مهم جانبازان و ایثارگران در نظام تبلیغ کشور، یادآور شد: به تصریح اکثر قریب به اتفاق کارشناسان تبلیغ، قشر ایثارگر به ویژه جانبازان به دلیل جایگاه مردمی از تأثیرگذارترین و موفق‌ترین اقشار در تبلیغ معارف دین و ترویج فرهنگ ایثارگری هستند.

این استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر بهره‌مندی مبلغان از هنر به عنوان ابزار تبلیغ و با اشاره به نقش جانبازان مبلغ در این عرصه، اظهار داشت: جانبازان و ایثارگران سرمایه عظیم برای ایران و اسلام در حوزه تبلیغ فراهم کرده‌اند، این گوهر پس از سی سال همچنان دست نخورده و نامکشوف باقی مانده است.

حجت‌الاسلام قربانی تربتی، البته نبود پل ارتباطی مناسب بین مبلغان و مردم را سبب جدایی آنان از مردم دانست و از نظام تبلیغ کشور و مسؤولان امر خواست تا در این زمینه چاره‌اندیشی کنند.

وی از ارائه طرح هم‌اندیشی مبلغان جانباز با همکاری مجمع فضلا و طلاب ایثارگر خبر داد و تبلیغ مسائل دینی با اولویت جامعه ایثارگری در سراسر کشور، بازخوانی ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت، ایجاد فرصت، انگیزه و حس اعتماد به نفس برای تبلیغ در میان طلاب جانباز، ساماندهی مبلغان جانباز، تمرکز بخشیدن و همسو بخشیدن تبلیغات ایثارگری و جلوگیری از پراکنده‌کاری را از اهداف آن برشمرد.

این مبلغ و پژوهشگر حوزه علمیه قم در ادامه محروم بودن از امامت جامعه، ناتوانی‌های جسمی و حرکتی، فقدان امکانات در محل تبلیغ از جمله اسکان را از عمده‌ترین موانع برای تبلغ جانبازان، دانست و گفت: در طرح هم‌اندیشی مبلغان جانباز، عموم مردم، جامعه ایثارگری، طلاب، دانشجویان و دانش‌آموزان مورد نظر هستند.

وی، گفت‌وگوی چهره به چهره و بالینی و استفاده از رسانه‌ها را از مراحل این طرح عنوان کرد و با بیان این‌که تمام ایثارگران مبلغ تحت این طرح قرار خواهند گرفت، اما در حال حاضر اولویت با جانبازان است، اظهار داشت: مهم‌ترین اقدام در این طرح، زمینه‌سازی و هماهنگی با محل تبلیغ و فراهم کردن امکانات از مبدأ تا مقصد در محل تبلیغ است.

حجت‌الاسلام قربانی تربیتی، آموزش را از محورهای دیگر این طرح برشمرد و از راه‌اندازی کارگاه‌های تبلیغی ویژه جانبازان با دعوت از اساتید فن و کارآمد با هدف دانش‌افزایی و فراگیری مهارت‌های ویژه تبلیغ خبر داد و گفت: این طرح بر دو پایه تسهیل در تبلیغ جانبازان و تأثیرگذاری در تبلیغ، استوار است. /920/پ202/ع

ارسال نظرات