۰۹ آذر ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۳
کد خبر: ۹۱۹۶۲
عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس:

ترور دانشمند هسته ای تداعی گر رعب و وحشت استکبار است

خبرگزاری رسا ـ عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس گفت: اقدام تروریستی علیه دانشمندان متعهد نظام جمهوری اسلامی فاقد ارزش اطلاعاتی بوده و بیشتر رعب و وحشت دشمنان را تداعی می کند.
زهره الهيان
زهره الهیان نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رابطه با ترور شهید شهریاری گفت: اقدامات کور و منفعلانه گروهک های تروریستی که قبلا هم مسبوق به سابقه بود فاقد ارزش اطلاعاتی بوده و بیشتر رعب و وحشت دشمنان در مقابل پیشرفت های نظام را تداعی می کند.

وی افزود: اینکه چرا غرب زمانی که در مقابله سیاسی با جمهوری اسلامی موفق نمی شود رو به ترور می آورد، موضوعی است که افکار عمومی می تواند پاسخ آن را بیابد.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این اقدامی سوال برانگیز برای جامعه جهانی و به خصوص جامعه علمی است که چرا برای مقابله با تلاش صلح آمیز هسته ای استکبار جهانی دست به ترور میزند.

وی همچنین تصریح کرد: جا دارد با تعامل و وحدت میان اساتید حوزه های علمی مرتبط و اعلام انزجار جوامع علمی جهان موجبات انفعال هرچه بیشتر استکبار جهانی را در برابر این بی منطقی صورت پذیرد. /955/ت302/ج
ارسال نظرات