۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۹۲۰۴۰
رییس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجان غربی:

دشمن از ترس پیشرفت علمی کشور به ترور اساتید روی آورده است

خبرگزاری رسا ـ رییس دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجان غربی با اشاره به ترور اساتید دانشگاه تهران گفت: دشمن از ترس پیشرفتهای چشم گیر علمی جمهوری اسلامی ایران به ترور اساتید و فرهیختگان کشورمان متوسل شده است.
دشمن از ترس پیشرفت علمی کشور به ترور اساتید روی آورده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام غلامرضا اسم حسینی، رییس دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجان غربی ظهر روز گذشته با محکوم کردن ترور اساتید دانشگاه تهران اظهار داشت: استکبار دست از دشمنی با ایران اسلامی برنخواهد داشت، در زمان بحرانهای فکری شهید مطهری را به شهادت رساندند و در حال حاضر که نظام اسلامی با تکنولوژی، نوآوری و پیشرفت همگام شده است درصدند با ترور شخصیت های علمی، فرهیخته و دانشگاهی ما را به انزوا کشانده و از رشد علمی کشور جلوگیری کنند.

وی اضافه کرد: دشمنان بدانند که این اقدامات ناجوانمردانه آنها مردم ما را برای ارتقای جامعه اسلامی مصمم تر می کند.

حجت الاسلام اسم حسینی خطاب به دشمنان ایران اسلامی گفت: درس هوشیاری و بیداری امام راحل، امروز در صحنه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و علمی به بار نشسته و به صورت کامل مشهود است.

رییس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آذربایجان غربی در بخش دیگری به نقش روحانیت در اطلاع رسانی، روشنگری، فرهنگسازی در جامعه اشاره کرد و افزود: با برنامه ریزی مناسب روحانیان می توانند با بیان نظر اسلام در بسیاری از مسایل اجتماعی، اقتصادی و حتی بهداشت و سلامت جامعه را از درگیری با برخی نابسامانی ها نجات دهند.

وی با اشاره به آمار مبتلایان به ایدز خاطرنشان کرد: هیچ فکر کرده ایم که اگر اسلام نیود آمار ابتلایان به این بیماری در کشور ما به چه میزان می رسید؟

این مقام مسؤول اضافه کرد: همنطور که روحانیت در امر سیاسی و فرهنگی حساسیت ایجاد کرده و موجب آگاهی و بصیرت جامعه شده است می تواند در امر سلامت هم با بیان دیدگاههای اسلام و قرآن به خوبی عمل کند.

حجت الاسلام اسم حسینی با بیان اینکه اسلام به عنوان دینی کامل بر بهداشت و سلامت بسیار توجه داشته است، تصریح کرد: مردم با توجه به سه اصل مورد تاکید دین مبین اسلام از جمله کرامت، قداست و طهارت میتوانند موجبات توسعه اجتماعی جامعه و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را فراهم کنند.

وی همچنین بر عفت و حیا فردی و اجتماعی در کشور اسلامی ایران تاکید و خاطرنشان کرد: با تقویت نیروی فطری و ذاتی حیا و گسترش آن در جامعه از طریق امر به معروف و نهی از منکر می توان از بسیاری از آسیبهای اجتماعی همانند اعتیاد، ارتباطات نامشروع جنسی و بیماری ایدز دوری کرد.

این مقام مسؤول در خصوص مصاحبت و هم نشینی نیز بیان کرد: در شرایط کنونی، دنیای مجازی حساسیت موضوع را در این زمینه فراتر برده است چراکه اینترنت، وب و در نهایت فضاهای مجازی و ارتباطات الکتورونیکی در کنار اقتصاد، سیاست، علم و بهداشت؛ دین را هم تحت تاثیر خود قرار داده است.

حجت الاسلام اسم حسینی در پایان با تاکید بر اصل طهارت اظهار داشت: جامعه ما هر اندازه که به اصل طهارت و پاکدامنی روی بیاورد به همان اندازه از مشکلات و آسیبهای اجتماعی دور خواهد بود./936/پ202/ص
ارسال نظرات