۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۷
کد خبر: ۹۲۳۸۲
عاشورا؛ نبرد فتنه و بصیرت (10)؛

نماینده ولی فقیه در سپاه امام حسین اهواز: دنیا طلبی، ترجیح مصالح خود بر جامعه و شخص محور بودن از عوامل فتنه است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با الگوگرفتن از بصیرت و نقش آن در نهضت عاشورا در دفاع مقدس و در ایجاد انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند.
حجت الاسلام طه توکلي، مسؤول حوزه نمايندگي ولي فقيه در سپاه امام حسين (ع) اهواز


حجت الاسلام طه توکلی، مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: با نگاه اجمالی به حادثه عظیم کربلا به ویژه روز عاشورا می توان نقش بصیرت دینی و سیاسی را در ایجاد آن نهضت بزرگ به روشنی یافت.

حجت الاسلام توکلی، با بیان این که بصیرت مانند نوری است که فرا راه همه رزمندگان و دوستداران امام حسین(ع) بود و همین امر باعث ایستادن یاران با وفای ایشان تا حین شهادت شد گفت: جمهوری اسلامی ایران با الگو گرفتن از بصیرت و نقش آن در نهضت عاشورا مراحل گوناگونی مثل پیروزی انقلاب و دفاع مقدس را پشت سر گذاشت.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز، عوامل بصیرت افزایی در جامعه را عملیاتی کردن راهبردهای جهاد اکبر است و این راهبردهای که نقش بصیرت را دارند شاخص ها و معیارها مطرح بودن رضای خداوند نه رضای اشخاص است.

وی در بخشی از سخنان خود با بیان این که گاندی رهبر آزادی خواه هندوستان که اعتقادی به مبانی تشیع نداشته است برای آزادی کشور خود از بریتانیای کبیر، زندگی امام حسین(ع) و خانوادی ایشان را الگو گرفته است ابراز داشت: در دوران بعد از کربلا الگو گرفتن از فرهنگ و بصیرت عاشورا مشهود است.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز، به عنصر های مهم بصیرت در واقعه کربلا از جمله؛ حضرت اباالفضل العباس(ع)، حضرت زینب(س)،علی اکبر(ع) و حضرت قاسم (ع) اشاره کرد و افزود: ایشان مهمترین الگوی بصیرت در واقعه کربلا برای افزودن بصیرت در عصر ما هستند.

وی درباره عنصر اول، حضرت ابالفضل العباس(ع) که دارای بصیرت محکمی است گفت: بصیرت ایشان در دعوت دسته ای از مردمان بنی کلابه نمود دارد که در شب عاشورا محضر ایشان رسیدند و از آن حضرت خواستند از پوشش شب برای تنها گذاشتن امام حسین(ع) استفاده کنند ولی حضرت به آنها گفتند «اگر جان ها داشتم در راه مولایم حسین فدا می کردم».

وی در ادامه سخنان خود به فریب‌های دشمنان در صدر اسلام اشاره کرد و گفت: دشمنان پس از هزار و چهار صد سال از واقعه کربلا باز هم به سراغ خواص جامعه می روند و متأسفانه بعضی ها را فریب می دهند و نمونه بارز آن در فتنه 88 بروز کرد که بعضی از خواص جامعه آگاهانه و ناآگاهانه فریب نقشه های دشمنان شوم اسلام را خوردند.

حجت الاسلام توکلی، حضرت زینب(س) را اسوه بصیرت در واقعه کربلا دانست که با خطبه های آتشین خود کاخ نشینان کوفه را مستاصل و وجدان انسانی امت اسلامی را بیدار کرد و افزود: زنان ما با الگو گرفتن از این بانوی عفیف پشتیبان روحی و روانی مردانی بودند که در جبهه حق بر باطل در دوران دفاع مقدس حضور داشتند و اگر نقش آنان نبود شاید هیچ وقت نمی توانستیم پیروز شویم.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز، حضرت علی اکبر(ع) را شبیه ترین شخص به پیامبر اکرم(ص) از نظر امام حسین(ع) دانست و گفت: این همان راهی است که جوانان ما در 8 سال دفاع مقدس با همین دید، نگرش و بصیرت شربت شهد شهادت را نوش جان کردند.

وی در ادامه سخنان خود حضرت قاسم(ع) را نموداری از بصیرت نافذ در واقعه کربلا عنوان کرد که وقتی امام حسین(ع) نظر ایشان را درباره مرگ پرسیدند گفت مرگ در رکاب حسین از عسل برایم شیرین تر است و این نشانه عمق بصیرت ایشان در نهضت عاشورا است.
 
مبلّغ حوزه علمیه اهواز در بخشی از سخنان خود علت اصلی فتنه را دنیا طلبی، ترجیح مصالح خود بر مصالح جامعه و شخص محور بودن دانست و تصریح کرد: خیلی از خواص در وقوع فتنه غافل هستند اما وقتی که گرد و غبار فتنه تمام  می‌شود می فهمند که درگیر چه امتحانی بودند.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسین(ع) اهواز، در پایان حجت محوری، ولایت محوری، ایثار و گذشت را شاخص های عاشورایی بودن دانست و افزود: اطاعت از جایگاه دین عنصر الهام بخش نظام یعنی اطاعت محض از ولی فقیه است./945/ت302/ع

ارسال نظرات