۲۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۱
کد خبر: ۹۳۰۷۴
حجت الاسلام پناهیان:

سخنان حضرت امام، ابعاد اسلام ناب را مشخص کرده است

خبرگزاری رسا ـ مشاور رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها گفت: حضرت امام خمینی (ره) در سال آخر عمر شریفشان از دو جریان مقدس مآب جاهل و لیبرال مسلک برای اسلام ناب و انقلاب اسلامی احساس خطر کردند و تندترین جملات خود را نیز درباره اسلام آمریکایی به کار بردند.
حجت الاسلام عليرضا پناهيان


به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان روز دوشنبه در مراسم عزاداری محرم در مسجد دانشگاه تهران، حب مقام، هوای نفس ،جلب منافع دنیوی و دلبستگی به عقاید پیشین را از عوامل تحریف دین دانست و اظهارداشت: هر کس احکام دین را کم یا زیاد کند، نابود خواهد شد.

وی افزود: اسلام بسیار پیچیده ای است اما برخی افراد بدون درک این حقیقت، با عقل ناقص خود و گاهی برای جذب بیشتر افراد به دین، دست به تحریف آن می زنند که قطعا به هدف خود نمی رسند.

حجت الاسلام پناهیان گفت: عملیات تحریف دین آنقدر سهمگین است که بنده صلاح نمی دانم برخی مثال های تحریف دین را در جامعه بیان کنم.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: شما دانشجویان باید با تحریف دین مقابله کنید و کاری کنید که دیگران بجای آن که به خود جرات تحریف دین را بدهند، به جهل خود در برابر دین خدا اعتراف کنند.

وی با بیان تاکیدات مکرر بنیانگذار جمهوری اسلامی بر تبیین مصادیق اسلام ناب و اسلام امریکایی در آخرین سال حیاتشان اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) در آستانه پایان جنگ از دو جریان مقدس مآب جاهل و لیبرال برای اسلام ناب و انقلاب اسلامی احساس خطر کردند و تندترین جملات خود را نیز درباره اسلام امریکایی به کار برده اند.

وی افزود: حضرت امام (ره) در سال آخر عمر شریفشان بیش از سی بار از اسلام ناب و بیش از ده بار از اسلام امریکایی سخن گفتند و در نامه ای آرزو کردند که در راه اسلام ناب جان خود را تقدیم کنند.

مشاور رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها با نقل بخش هایی از بیانات حضرت امام درباره لزوم تثبیت اسلام ناب گفت: ایشان در سال آخر حیاتشان خطاب به همه اقشار اعم از روحانیان ، نظامیان ، سیاستمداران ، جهادگران ، هنرمندان و ...خواستار تلاش برای استقرار اسلام ناب در جهان شدند.

حجت الاسلام پناهیان افزود: سخنان حضرت امام، چشم انداز حرکت ما تا زمان ظهور حضرت ولی عصر (عج) را مشخص کرده و ابعاد اسلام ناب را کلمه کلمه برای ما روشن کرده است.

وی خاطر نشان کرد: امام راحل چارچوب های اسلام ناب محمدی را ترسیم قهر و خشم و کینه مقدس و انقلابی علیه سرمایه داری غرب کمونیسم متجاوز شرق می دانستند. /901/د102/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات