اعلام آمادگی دانشکده علوم حدیث برای تدوین متون مورد نیاز دانشگاه اصفهان
خبرگزاری رسا ـ رییس دانشکده علوم حدیث قم از آمادگی این دانشکده برای تدوین متون معارفی و حدیثی مورد نیاز برای دانشگاه اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام هادی صادقی، رییس دانشکده علوم حدیث وابسته به موسسه دارالحدیث، اول دی ماه در بازدید رییس دانشگاه اصفهان و برخی از روسای دانشکده های این دانشگاه از موسسه دارالحدیث قم اظهار داشت: برگزاری دوره های مشترک آموزشی در زمینه حدیث با نهادهای آموزشی و پژوهشی از جمله فعالیت های دانشکده علوم حدیث است و ما آمادگی داریم در این زمینه با دانشگاه اصفهان همکاری داشته باشیم.
وی همچنین برای تدوین متون درسی مورد نیاز این دانشگاه در رشته های مرتبط در مقاطع مختلف تحصیلی اعلام آمادگی کرد و گفت: این دانشکده از بهره مندی از ظرفیت های طرفین و انجام کارهای مشترک استقبال می کند.
در این دیدار همچنین شکرانی، مدیر گروه الهیات دانشگاه اصفهان در سخنانی گفت: هم اکنون در دانشکده الهیات دانشگاه اصفهان دو رشته فلسفه و کلام اسلامی و علوم قرآن و حدیث تدریس می شود.
وی ادامه داد: رشته کلام و فلسفه اسلامی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با دو گرایش و علوم قرآن و حدیث نیز در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می شود.
شکرانی عنوان کرد: همچنین رشته دکتری فلسفه با گرایش حکمت متعالیه تصویب شده و از سال آینده در دانشگاه اصفهان تدریس خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه درصدد راه اندازی رشته امام شناسی در دانشگاه اصفهان هستیم خواستار همکاری دانشکده علوم حدیث در تدوین دروس مورد نیاز در مقطع دکتری شد. /925/پ202/ص
ارسال نظرات