۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۹۴۰۰۲
حجت الاسلام والمسلمین غروی:

مدیران مدارس علمیه در ارائه دروس روش تحقیق به طلاب سهل انگاری نکنند

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: مدیران پژوهشی برای آن که درباره پژوهش تصمیم گیری کنند خود باید ابتدا پژوهشگر باشند.
حجت الاسلام غروي عضو جامعه مدرسين
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد غروی عضو شورای عالی حوزه های علمیه در نهمین اجلاس مدیران مدارس علمیه خواهران پژوهش را اصالتا سلسله رفتار مرتبط پیوسته دانست و افزود: این سلسله رفتار باید بتواند به سئوالی پاسخ دهد و نقیصه ای برطرف شود.

حجت الاسلام والمسلمین غروی گرته برداری از کتاب های مختلف و به دست آوردن کتابی جدید را متفاوت از پژوهش دانست و افزود: پژوهشگر باید به دنبال آن باشد که به مسئله جدیدی بپردازد.

وی با بیان اینکه پژوهش مسئله محوری است، تصریح کرد: اگر چنین نباشد برداشت از پژوهش صرفا تبدیل نسخ خطی به نسخ چاپی خواهد بود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یکی از نکات اساسی در پژوهش را عدم اطلاع از روش تحقیق برشمرد و یادآور شد: مدیران مدارس علمیه نباید دروس روش تحقیق را با سهل انگاری به طلاب ارائه کنند.

وی نتیجه چنین کاری را ناتوانی طلاب در ارائه تحقیق علمی توصیف کرد و ادامه داد: عرصه های علمی بسیاری وجود دارد که بانوان باید در آن عرصه ها وارد شوند و در آن به تلاش علمی بپردازند.

حجت الاسلام والمسلمین غروی تصریح کرد: امروز هرچه علم پیشرفت می کند به این نتیجه می رسد که مرد و زن باید مشاغل متفاوتی بر اساس جنسیتشان را بپذیرند.

وی اظهار داشت: نباید به گونه ای باشد که در عرصه های مختص زنان و یا عرصه هایی که لازمه آن اختلاط مرد و زن نباشد، بانوان طلبه و یا مدیران مدارس علمیه خواهران نتوانند به پژوهش بپردازند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: مدیران پژوهشی باید خود پژوهشگر باشند تا بتوانند در مورد پژوهش تصمیم گیری کنند.

وی خواستار اولویت بندی در انتخاب مسئله پژوهش شد و یادآور شد: البته باید به توانمندی ها و ظرفیت های علمی نیز توجه کرد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه بابیان حدیثی از امیرالمومنین(ع) قلب را پیشوای حواس انسان دانست و اظهار داشت: گاهی انسان مطلبی را درک می کند اما به دلیل اینکه دل او اجازه نفوذ به آن نداده به زودی آن را دفع می کند.

وی افزود: چیزی توجه حسی ما جذب می کند که با حب و بغض ما پیوند داشته باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بسیاری از خودخواهی ها را مربوط به مسائل قلبی دانست و اضافه کرد: در این موارد اگر تصمیم فرد اشتباه باشد، او آثار آن را به گردن دیگران می نهد. /924/د102/ص
برچسب ها: . . . . ..
ارسال نظرات