۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۹۴۰۱۱

تاکید رییس پردیس قم دانشگاه تهران بر وحدت عملی میان حوزه و دانشگاه

خبرگزاری رسا ـ رییس پردیس قم دانشگاه تهران بر وحدت عملی میان حوزه و دانشگاه تاکید کرد و گفت: این دانشگاه در پی آن است که در چشم اندازی بیست ساله خود به عنوان مرکز علوم انسانی اسلامی و مرتبط با حوزه علمیه معرفی شود.
حجت الاسلام رضا برنجكار رييس پرديس قم دانشگاه تهران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام رضا برنجکار، رییس پردیس قم دانشگاه تهران، امروز در حاشیه دیدار اعضای هیأت علمی این دانشگاه با حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی به ارائه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این مرکز پرداخت و اظهار داشت: این مرکز در سال 1349 توسط محمدحسین مینایی تاسیس شد که هم‌اینک چهل سال از فعالیت آن می‌گذرد و توانسته موفقیت خوبی داشته باشد.

وی افزود: رییس پردیس قم خود دانش آموخته حوزه و دانشگاه بود و تلاش داشت که با تفکر اسلامی، میان این دو نهاد علمی وحدت حقیقی را ایجاد کند و گام‌های ارزنده‌ای در این خصوص برداشت.

حجت‌الاسلام برنجکار گفت: این دانشگاه از همان ابتدای تاسیس با هدف ایجاد وحدت میان حوزه و دانشگاه ایجاد شد که هم‌اینک بیشتر استادان این دانشگاه از حوزویان هستند که در حال حاضر کرسی تدریس در حوزه دارند.

وی ادامه داد: زمانی که این دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرد تنها دو رشته مدیریت و حقوق در مقطع کاردانی داشت؛ اما با گذشت چهل سال از فعالیت آن، هم‌اینک سه دانشکده مدیریت، حقوق و فقه در این مرکز ایجاد شده و توانسته گام‌های ارزشمندی را بردارد.

رییس پردیس قم دانشگاه تهران گفت: این دانشگاه در پی آن است که در چشم اندازی بیست ساله خود به عنوان مرکز علوم انسانی اسلامی و مرتبط با حوزه علمیه معرفی شود.

وی ادامه داد: ما به دنبال ارتباط حقیقی و عملی وحدت میان حوزه و دانشگاه هستیم و این رفتار را در عمل دنبال می کنیم.

حجت‌الاسلام برنجکار اظهار داشت: هم‌اینک استادان این دانشگاه که بیشتر آن‌ها حوزوی هستند در حوزه علوم انسانی و اسلامی کتاب های متعددی را با گرایش اسلامی تدوین کرده‌اند که این رویکرد در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: متاسفانه این دانشگاه از سوی وزارت علوم کم‌تر مورد حمایت قرار می‌گیرد و امیدواریم که حمایت‌های این وزارت خانه از پریس قم افزایش یابد./917/پ202/ص
برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات