۱۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۳:۰۰
کد خبر: ۹۴۹۲۸
عضو مجمع روحانیان مجلس:

بازدید نمایندگان غرب از تاسیسات هسته ای، اقدامی در جهت اعتماد سازی است

خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: بازدید نمایندگان ملتها و نخبگان غربی اقدام خوبی در جهت اعتماد سازی و تبیین استراتژی صلح هسته ای جمهوری اسلامی برای جامعه بین الملل است.
حجت الاسلام سيد علي حسيني نماينده نيشابور در مجلس هشتم
حجت الاسلام سید علی حسینی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: بازدید نمایندگان ملتها و نخبگان غربی اقدام خوبی در جهت اعتماد سازی و تبیین استراتژی صلح هسته ای جمهوری اسلامی برای جامعه بین الملل است.

وی افزود: جمهوری اسلامی همواره در جهت اعتماد سازی گام های خوبی برداشته است اما اینکه نخبگان و مسئولین ملتهای خارجی و آمریکایی فرصتی برایشان قرار داده شود تا از نزدیک درستی اقدامات صلح آمیز هسته ای را ملاحظه کنند ابتکار غافلگیر کننده ای برای غرب می باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در این مرحله از اقدامات تبلیغی، جمهورری اسلامی لازم است در بین افکار عمومی و نخبگان غرب وارد شود و با بیان حقانیت نظام اسلامی در بکار گیری انرژی سالم هسته ای در فعالیت های علمی و صلح آمیز پیام خود را به جهانیان ابلاغ کند.

وی تصریح کرد: مسلما آنچه تا کنون در فضای جوامع بین المللی حاکم بوده تبلیغات یک سویه و کاذب رسانه های استکباری در جهت تخریب عملکرد شفاف و سالم جمهوری اسلامی در خصوص فعالیت های هسته ای خود بوده است.

عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این اقدام جمهوری اسلامی برنامه ای میان مدت را برای دستگاه دیپلماسی کشورمان می طلبد گفت: البته لازم است دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی نظام، هوشیارانه مراقب عملیات غیر خیر خواهانه دولت های استکباری باشند تا مبادا از این ناحیه سوء استفاده هایی صورت گیرد.

وی بیان داشت: به هر حال اینکه گروهی از نمایندگان غرب برای بازدید و قضاوت بر سر بکارگیری درست جمهوری اسلامی ایران از انرژی هسته ای در کشورمان حضور یابند اقدامی شایسته و موثر است. /955/ت302/ج

ارسال نظرات