۰۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۲:۱۱
کد خبر: ۹۵۱۳
مسؤول اجرایی ستاد شعبانیه اصفهان خبر داد؛

پنجاه ارگان دولتی و غیردولتی برنامه ریزی دهه مهدویت اصفهان را برعهده دارند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول اجرایی ستاد شعبانیه اصفهان از برنامه ریزی طرح های فرهنگی متعدد و متنوع دهه مهدویت امسال در قالب هشت کمیته تخصصی متشکل از 50 ارگان دولتی و غیر دولتی خبر داد.
مهدويت

حجت الاسلام محمد صادقیان، مسؤول اجرایی ستاد شعبانیه بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج)اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به تشکیل هشت کمیته برنامه ریزی، بانوان، امنیت، پشتیبانی، نمایشگاه‌ها، مراسم و تبلیغات، تشکل‌های مردمی و اطلاع رسانی و برگزاری جلسات تخصصی در هر کمیته گفت: امسال برنامه های ویژه‌ای برای هرچه با شکوهتر برگزار شدن دهه مهدویت و روز نیمه شعبان در نظر گرفه شده است که مهمترین برنامه آن برگزاری دعای ندبه همراه با سخنرانی حجت الاسلام صدیقی و برنامه‌های فرهنگی و شاد در صبح جمعه شانزدهم مرداد مصادف با روز نیمه شعبان در میدان امام (ره) خواهد بود.

وی ادامه داد: از اول خرداد ماه تاکنون جلسات متعددی با محوریت بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اصفهان، در هشت کمیته متشکل از 50 ارگان دولتی و غیر دولتی برگزار شده است و ابعاد مختلف جشن ها و برنامه های مختلف این اعیاد در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام صادقیان اضافه کرد: چاپ و توزیع پوستر، بروشور و نشریات مرتبط با این ایام، آذین‌بندی سر در اماکن و ادرارات دولتی و غیر دولتی، ارسال پیام و اطلاعیه ار طریق صدا وسیما مرکز اصفهان، برگزاری جشن در کلیه ادرات و سازمانها، برپایی نمایشگاه های مهدوی در ادارات و سازمان ها، برپایی نمایشگاه آثار هنری مهدوی در تالار جامع عباسی با همکاری سازمان میراث فرهنگی استان، بهره برداری پروژه های عمرانی و فرهنگی در ایام دهه مهدیه، برگزاری مسابقات متعدد کتابخوانی، پیام کوتاه و اینترنتی با محتوای مهدویت، حمل و نقل مسافرین برای شرکت در دعای ندبه به صورت رایگان توسط اتوبوسرانی اصفهان، تامین جوائز مسابقه، برپایی نمایشگاه توزیع محصولات مهدوی و توزیع لوح های فشرده و نوارهای مولودی خوانی برای جلوگیری پخش موسیقی های غیر مجاز از جمله مصوبات این جلسات بوده است.

وی ابراز داشت: از جمله طرح های دیگر که با همکاری شهرداری و بسیج اصفهان در سطح شهر اصفهان به اجرا در می آید، طرح مسابقه خانه به خانه برگرفته از زیارت آل یاسین بوده که همراه با دعوتنامه شرکت در مراسم دعای ندبه صبح جمعه در تمام منازل شهر اصفهان توزیع خواهد شد./ پ202
ارسال نظرات