۲۳ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۹۵۹

ویژه ‌برنامه سالروز شهادت استاد مطهری در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ ویژه‌برنامه های سی‌امین سالروز شهادت استاد مطهری در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌‌شود.
شهيد مطهري
به گزارش خبرگزاری رسا، رحیم قربانی، دبیر و سخنگوی کمیته دانشگاهی ستاد بزرگداشت سی‌امین سال شهادت استاد مطهری با بیان اینکه دانشگاه‌ها بهترین مکان برای ترویج و تبیین اندیشه‌های استاد شهيد مرتضي مطهري به شمار می‌روند، افزود: این کمیته با عضویت نمایندگان وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، جهاد دانشگاهی و سازمان بسیج دانشجویی با حضور استادان و دانشجویان و اجرای 300 برنامه در 300 دانشگاه، مقام و منزلت آن استاد شهید را گرامی خواهند داشت.

وي تقدیر از پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های دانشجویی برتر با موضوع استاد مطهری، ارسال بسته‌های فرهنگی برای استادان، حمایت از نشریات دانشجویی فعال در این زمینه و ایجاد کرسی نظریه‌پردازی استاد مطهری در دانشگاه‌ها را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و افزود: نمایشگاه «اندیشه جاری» شامل آثار طراحی و گرافیک با موضوع کتب استاد مطهری در قالب 40 پوستر در سطح دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین امسال مسؤولان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی همزمان با سی‌امین سالروز شهادت آن استاد فرزانه با خانواده و فرزند شهید مطهری دیدار خواهند کرد.

قربانی در ادامه با اشاره به دیگر برنامه‌های کمیته دانشجویی تصریح کرد: پیگیری مطالبه رئیس جمهوری برای گنجاندن واحد درسی با عنوان شهید مطهری در دانشگاه‌ها، آغاز طرح الکترونیکی کردن آثار آن استاد، ترجمه آثار شهید مطهری به زبان‌های خارجی و تدوین فهرست موضوعی آثار استاد مطهری از دیگر برنامه‌های این کمیته است که مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد.
ارسال نظرات