۰۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۰
کد خبر: ۹۶۷۳۴
مدیر رادیو معارف:

امام خمینی انقلاب اسلامی را بر اساس هجرت تبلیغی طلاب بنا نهاد

خبرگزاری رسا ـ مدیر رادیو معارف گفت: همه طلاب در مواقع فراغت خود می توانند با هجرت به نقاط دور و نزدیک به تبیین احکام اسلامی و ارشاد مردم بپردازند و این امر منافاتی با تحصیل، پژوهش و کارهایی مانند آن ندارد.
حجت الاسلام لطفي نياسر


حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر، مدیر رادیو معارف، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در عرف دینی ما کسب فضایل به ویژه کسب علم از جایگاه ویژه ای ای برخوردار است، نبی مکرم اسلام(ص) در این باره فرموده اند«اطلبوا العلم و لو بالسین؛ علم را هر کجا که هست بیاموزید، حتی اگر در چین باشد».

وی در ادامه افزود: چین آن روز مثالی برای دورترین و دست نیافتنی ترین نقطه های زمین بوده است و «علم را در هر کجای عالم که هست بیاموزید» ترجمه امروزی این روایت است.

حجت الاسلام لطفی نیاسر اظهار داشت: آموختن علوم دینی نیز از این قاعده مستثنی نیست و با توجه به نیازهای امروز جامعه، آموختن علوم دینی به مرحله واجب عینی رسیده است و هر کسی که بتواند این علوم را یاد بگیرد بر او واجب است در آموختن این علوم تلاش و کوشش کند.

وی تأکید کرد: در بسیاری از مباحثی که بر عهده حوزه های علمیه و عالمان دینی است، به شدت احساس نیاز می کنیم، از این رو هجرت برای آموختن علوم دینی از مسائلی است که کسی در وجوب آن نمی تواند شک کند.

مدیر رادیو معارف تصریح کرد: در ضرورت هجرت برای تبلیغ دین و راهنمایی مردم پس از کسب علم نیز شکی نیست، حضرت امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی ایران را بر مبنای هجرت طلاب به سراسر کشور و مراکز علمی و فرهنگی پایه گذاری کرد.

وی تبلیغ دین را از وظایف اصلی مبلغان دانست و ادامه داد: همه طلاب در مواقع فراغت خود می توانند با هجرت به نقاط دور و نزدیک به تبیین احکام اسلامی و ارشاد مردم بپردازند و این امر منافاتی با تحصیل، پژوهش و کارهایی مانند آن ندارد.

حجت الاسلام لطفی نیاسر با تأکید بر ضرورت تغییر در ساختار پذیرش طلاب بیان داشت: لازم است با تغییر در ساختار پذیرش طلاب و استعداد یابی آنان زمینه های حضور تخصصی طلاب در حوزه های گسترده تفسیر، تبلیغ، نویسندگی و رسانه را فراهم کنیم.

وی با اشاره به ناکارآمدی ساختار موجود در بخش های تخصصی حوزه خاطر نشان کرد: باید ساز و کاری برای حضور طلاب در حوزه های تخصصی ایجاد شود تا طلاب پس از گذراندن دوره های عمومی با شرکت در آزمون ها، گزینش ها و جلسات بحث و بررسی استعداد یابی شوند و در حوزه های تخصصی به صورت ویژه آموزش های خاص آن گرایش را دریافت کنند.

وی با اشاره به ضرورت ها و مقتضیات امروز یادآور شد: این که همه طلاب به صورت مستمر در درس های سطوح عالی شرکت کنند و ثمره خاصی نداشته باشد، برای امروز مفید نیست و لازم است به سمت آموزش های تخصصی برای تبلیغ بخشی از طلاب در رسانه، بخشی برای تبلیغ رو در رو با مردم،‌ بخشی برای نویسندگی و تبلیغ مکتوب،‌ بخشی برای تفسیر و بخشی دیگر برای فقه و مرجعیت برویم./919/ت302/ع

ارسال نظرات