۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۸
کد خبر: ۹۶۸۳۳

حضور نمایندگان حوزه علمیه خواهران منطقه یک در حرم امام خمینی

خبرگزاری رسا ـ همزمان با آغاز دهه فجر، نمایندگان مدیریت منطقه یک حوزه های علمیه خواهران در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) حضور یافتند.
فاطمه حبيبي، مسئول فرهنگي منطقه يک حوزه هاي علميه خواهران
فاطمه حبیبی، مسؤول فرهنگی منطقه یک حوزه‌های علمیه خواهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از حضور نمایندگان حوزه‌ علمیه خواهران منطقه یک، در مراسم بیعت با آرمان‌های امام در حرم مطهر امام خمینی(ره) خبر داد.

وی گفت: در پی دعوت کمیته زنان ستاد دهه فجر، نمایندگان این مدیریت به منظور بیعت با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با مقام معظم رهبری و پاسداشت خون شهدا، 9 بهمن‌ماه در مراسم اهدای گل، در حرم مطهر امام راحل(ره) حضور یافتند.

وی افزود: مراسم بیعت با امام راحل، با حضور خانم مجتهدزاده، مشاور رییس جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده، ساعت ‌8 صبح برگزار شد.

حبیبی هدف از حضور نمایندگان منطقه یک حوزه علمیه خواهران در این مراسم را استقبال از ایام الله دهه فجر خواند و ابراز داشت: امیدواریم مراسم دهه فجر امسال همچون سال های گذشته پرشور، انقلابی و باشکوه برگزار شود.
 
وی گفت: در راستای تحقق اهداف نظام و رهنمودهای مقام معظم رهبری از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد./956/پ202/س
ارسال نظرات