۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۱
کد خبر: ۹۸۲۹۴
در پی اقدامات اخیر فتنه‌گران؛

تجمع طلاب حوزه علمیه قم فردا در مدرسه فیضیه برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ در پی اقدامات اخیر فتنه گران و تجمع غیرقانونی در روز 25 بهمن در تهران، مدیر حوزه‌های علمیه کشور از تجمع بزرگ طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه علمیه فیضیه قم خبر داد.
تجمع طلاب حوزه علمیه قم فردا در مدرسه فیضیه برگزار می‌شود تجمع طلاب حوزه علمیه قم فردا در مدرسه فیضیه برگزار می‌شود
آیت‌الله مرتضی مقتدایی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: طلاب حوزه علمیه قم فردا در محکومیت اقدام اخیر فتنه گران تجمع می‌کنند.

وی افزود: این تجمع در روز چهارشنبه، 27 بهمن ماه از ساعت 10 صبح در مدرسه علمیه فیضیه برگزار خواهد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: دروس حوزه‌ علمیه قم، فردا در زمان برگزاری تجمع تعطیل و طلاب در مدرسه علمیه فیضیه تجمع و اقدام فتنه گران را محکوم خواهند کرد.

براساس این گزارش، تجمع غیرقانونی روز 25 بهمن ماه فتنه‌گران، عناصر منافقین، سلطنت‌طلبان و اراذل و اوباش در برخی خیابان‌های شهر تهران موجب بروز اغتشاشاتی شد که با حضور به‌هنگام مردم، فتنه‌گران و دیگر عوامل مزدور مجبور به ترک صحنه شدند.

عوامل فتنه‌گر و گروهک مزدور و تروریستی منافقین با برپایی تجمعات غیرقانونی و راه‌اندازی اغتشاشات خیابانی در برخی معابر تهران به ‌سوی رهگذران آتش گشودند که در جریان این تیراندازی یکی از دانشجویان دانشگاه هنر تهران به شهادت رسید./917/ت301/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات