۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۲
کد خبر: ۹۹۳۱۵
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان:

پیمودن تعالیم اسلامی بهترین راه برای هدایت بشریت است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، پیمودن تعالیم اسلامی را بهترین راه برای هدایت بشریت دانست و گفت: پی ریزی اساس زندگی بر مبنای اسلام و قرآن سبب شکوفایی تربیت و رفتار فرزندان می شود.
حجت الاسلام سروستاني، معاون فرهنگي تبليغات اسلامي خوزستان
حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، پیمودن تعالیم اسلامی را بهترین راه برای هدایت بشریت دانست و اظهار داشت: پی ریزی اساس زندگی بر مبنای اسلام و قرآن سبب شکوفایی تربیت و رفتار فرزندان می شود.

وی خاطر نشان کرد: دین اسلام، دین هدایت و سعادت بشری است و الگو برداری از آموزه های اسلامی و قرآنی در تربیت فرزندان سبب مصون ماندن فرزندان از دسیسه های پلید و شیطانی استکبار می شود.

این فعال عرصه فرهنگی با بیان این که دوره جوانی فرصتی ارزشمند و طلایی برای نسل آینده ساز جامعه است، اذعان داشت: اگر نسل جوان جامعه بر اساس رهنمودها قرآن کریم و خاندان پیامبر اکرم(ص) به زندگی خود ادامه دهد موجبات سعادت و سرافرازی خود را در دنیا و آخرت فراهم کرده است.

حجت الاسلام سروستانی، در بخش دیگری از سخنان خود به نقش کلیدی و مهم رسانه ملی در ترویج تربیت دینی در جامعه اشاره و تصریح کرد: رسانه ملی با توجه به گستردگی آن در میان خانواده ایرانی به عنوان یک رسانه تأثیر گذار و مؤثر با برنامه ریزی جامع و مدون در کارهای فرهنگی و دینی می تواند بر تربیت دینی جوانان ایرانی اثر فراوانی بگذارد.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، ادامه داد: رسانه ملی به عنوان یک مرجع تأثیرگذار می تواند با ساخت برنامه های فرهنگی، دینی و تربیتی که برای نسل جوان مفید باشد، جامعه ای ایده آل برای مردم ایران رقم بزند.

حجت الاسلام سروستانی، روحانیان و حوزه های علمیه را مبلغ مکتب اسلام و قرآن دانست و ابراز داشت: روحانیان و حوزه های علمیه با توجه به اینکه ارتباط تنگاتنگی با دین و مسایل تربیتی دارد در جهت هدایت و نشان دادن راه سعادت به بشریت نقش کلیدی و جامعی را می تواند ایفا بکند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، ابراز داشت: جامعه روحانیت که به عنوان طبیبان روحی مکتب اسلام هستند نقش محوری و تأثیر گذاری در تربیت جوانان جامعه دارند که با سخنرانی های خود و فعالیت های فرهنگی و دینی آنان با استفاده از ابزار به روز می توانند جوانان را به دین مبین اسلام سوق دهند.

این مبلّغ حوزه علمیه، ریشه های انحراف فکری و عقیدتی جوانان را دو عامل مهم دانست وگفت: نخستین عامل عدم ارتباط جوانان با مساجد و دومین عامل وجود ماهواره و شبکه های مختلف ضد اسلامی و تهاجم فرهنگی که بر جوانان جامعه است.

حجت الاسلام سروستانی، ضمن تحسین فعالیت های فرهنگی و دینی جوانان در مساجد اظهار داشت: مهمترین کسانی که از حریم اسلام دفاع و در برابر تهاجم های فرهنگی و جنگ نرم دشمنان ایستادگی کردند همان جوانان مساجد که از دوران پیروزی انقلاب اسلامی تا به حال سربازان نظام بوده اند.

وی در پایان به سخنی از امام خمینی(ره) مبنی بر این که «مساجد سنگرند، سنگرها را حفظ کنید» به نقش مهم مساجد در تربیت جوانان و نوجوانان اشاره و خاطر نشان کرد: باتوجه به جایگاهی که مساجد در بین مردم ایران دارد این مکان مقدس می تواند بسیار برای تربیت جوانان دینی و مذهبی کار گشا باشد و با تربیت این جوانان جامعه اسلامی را در مسیر تحقق اهداف عالی خود پیش ببرد./945/ت302/ص
ارسال نظرات