۲۴ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۹
کد خبر: ۱۰۱۹۶۳
رییس اوقاف بابلسر و فریدونکنار:

انقلاب منهای روحانیت از واقعیت خود دور می‌شود

خبرگزاری رسا ـ رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های بابلسر و فریدونکنار به نقش روحانیت در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: نقش روحانیان در جامعه به حدی است که این انقلاب منهای روحانیت از واقعیت خود دور می‌شود.
روحانيت


حجت الاسلام مصطفی سیفی کناری، رییس اداره اوقاف و امور خیریه فریدونکنار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری‌ اظهار داشت: مردم ما بیشتر آگاه باشند چراکه در حال فراموشی و کناره‌گیری فقه اصیل جعفری هستیم.

وی به نقش روحانیت در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: بیش از یک دهم طلاب حوزه‌های علمیه در دوران جنگ به شهادت رسیدند و این در حالی است که بقیه اقشار و اصناف این چنین نبوده است.

رییس اداره اوقاف فریدونکنار و بابلسر، روحانیت را علمدار دین مبین اسلام معرفی کرد و با بیان این که علمدار دین باید اهل بصیرت باشد، برای دین هزینه کند و مواضع حق را بشناسد، ادامه داد: مردم بیشتر توجه کنند چرا که دشمن در کمین روحانیت است و باید دقت کنیم تا هیچ گاه از فقه اصیل جعفری کناره‌گیری نکنیم.

حجت الاسلام سیفی افزود: اهمیت نقش روحانیان در جامعه به حدی است که این انقلاب منهای روحانیت از واقعیت خود دور می‌شود؛ از این رو باید روحانیت با اتکا به محتوای دینی، ارزشی الهی و قرآن کریم باور فرهنگی داشته باشند و به خودباروی فرهنگی برسند چراکه این مؤلفه از عوامل ارتقای بصیرت است.

وی با تاکید بر این که روحانیت در طول تاریخ حافظ مملکت و اعتقادات مردم بوده است، خاطرنشان کرد: روحانیت باید مشعل‌دار بصیرت‌افزایی در جامعه اسلامی باشد.

حجت الاسلام سیفی ادامه داد: روحانیت در تقویت و عمق بخشی به باورهای دینی مردم و تحکیم باورهای اعتقادی آنان نقشی را آفریدند که مانند آن وجود ندارد.

رییس اوقاف بابلسر و فریدونکنار هویت بخشی به فرهنگ جامعه را یکی از مهم‌ترین وظایف امروز روحانیت دانست و گفت: دشمنان نظام اسلامی با تغییر جبهه مبارزاتی خود از جنگ سخت به جنگ نرم، به مبارزه با تفکر و اعتقادات نسل جوان برخاسته‌اند.

حجت الاسلام سیفی در بخش دیگری از سخنان خود، شناسایی و احیای موقوفات را از جمله مهم‌ترین اهداف اداره اوقاف و امور خیریه دانست و ابراز امیدواری کرد؛ بتوان با فرهنگ‌سازی مسئله وقف اهمیت وقف را به مردم شناساند.

وی، اجرای برنامه‌های قرآنی انس با قرآن و تعامل با اداره‌های مختلف که در زمینه‌های فرهنگی در راستای اهداف اداره اوقاف و امور خیریه گام برمی‌دارند را از سیاست‌های اصلی این اداره برشمرد و تصریح کرد: باید امامزاده‌ها مرکز نشر فرهنگ اهل بیت(ع) شوند که این حمایت و توجه مسؤولان شهرستانی و هیأت‌ امناهای امامزاده‌ها را می‌طلبد./950/ت302/س

برچسب ها: فغ غفغف
ارسال نظرات