۲۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۱
کد خبر: ۱۰۲۲۰۸
استاد حوزه علمیه:

حق گروی از شاخصه های بارز حضرت فاطمه است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: آغاز تمامی فتنه‌ها هوا و هوس است و البته فتنه سازان هیچگاه نمی‌گویند که ما حق را نمی‌گوییم بلکه حق و باطل را با هم مخلوط می کنند تا مردم دچار انحراف شوند.
حجت الاسلام و المسلمين نظري منفرد


حجت الاسلام و المسلمین علی نظری منفرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) گفت: فطرت سلیم انسان حق خواه است و خداوند، عالم را بر اساس حق آفریده است.

وی بیان داشت: خداوند حق است و از ما خوسته است تا در مدار حق حرکت کنیم اما پیمودن صراط حق دارای دشواری‌هایی است.

این استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: یکی از مشکلاتی که در راه حق‌روی وجود دارد، شناخت و معرفت نسبت به حق است که مردم در اینجا بسیار دچار اشتباه می شوند.

وی با اشاره به شک و تردید یکی از اصحاب امیر مومنان در جنگ جمل اظهار داشت: این فرد دچار حیرت شده بود که چگونه افرادی که نماز می‌خوانند و چهره های ایمانی دارند دشمن خدا و رسول خدا هستند که امام به وی فرمود حق و باطل با شخصیت ها شناخته نمی‌شود بلکه اول باید حق و باطل شناخته شود و بعد اصحاب این دو مشخص شود.

وی اظهار داشت: امروز این انگاره اهل سنت که همه اصحاب پیامبر اکرم(ص) عادل هستند به شدت مورد تردید قرار گرفته است زیرا افرادی همچون «حکم ابن ابی العاص» مورد لعنت پیامبر اکرم(ص) قرار گرفته‌اند.

این استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: آغاز تمامی فتنه‌ها هوا و هوس است و البته فتنه سازان نمی‌گویند حق را نمی‌گوییم بلکه حق و باطل را با هم مخلوط می کنند تا مردم دچار انحراف شوند.

وی اظهار داشت: مرحله بعد در پیروی از حق، موضع گیری در مقابل حق است و چه بسیار افرادی که به خاطر منافع دنیوی، حق را زیر پا گذاشت و می‌گذراند.

این محقق تاریخ‌پژوه گفت: حضرت زهرا(س) از شخصیت‌هایی است که حق را به خوبی شناخت و در راه حق و حقیقت جان خود را تقدیم کرد.

وی اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) در کلماتی که از ایشان نقل شده است به اثرات واگذاری حق به اهلش اشاره کرده‌اند و بیان داشته اند که اگر ولایت و خلافت الهی در مقر خود تثبیت می‌شد این اختلافات رسوخ نمی کرد.

وی اظهار داشت: حق گروی از مشخصه‌های بارز خاندان نبوت است که در کلام امام حسین(ع) می‌خوانیم بر حق صبر کن اگرچه بسیار دشوار باشد. /909/ت302/ع

ارسال نظرات