ایجاد تفرقه مذهبی در راستای اهداف استکباری است
![حجت الاسلام محسن غرويان](/Original/1388/05/15/IMAGE633855988887895000.jpg)
حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان، عضو هئیت علمی جامعه المصطفی العالمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به سخنان سخیف شیخ عبدالعزیز آل الشیخ مفتی و رئیس کمیته علمای ارشد عربستان سعودی مبنی بر انکار وجود امام زمان(عج) و خرافی بودن اعتقاد به مهدویت بیان داشت: جهتگیریهای این گونه از علمای رادیدکال و تندروی وهابی در راستای اهداف استعماری کشورهای سلطهگر است.
وی بیان داشت: بیان این گونه سخنان سخیف در شرایط فعلی در جهت منحرف کردن اذهان مردم مسلمان از خیزشهای جهان اسلام است.
این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: وهابیت تندرو فاقد منطق است و با نسبت دادن القابی ناپسند قصد دارد چهره مذهب شیعه را مخدوش کند.
این استاد علوم عقلی حوزه علمیه قم بیان داشت: اصل مهدویت مستند و مستدل است و در کتاب های شیعه و سنی این مساله تنقیح شده است و جلد سیزدهم کتاب بحارالانوار به صورت مشروح به این مساله پرداخته است.
وی ادامه داد: استاد علی دوانی در شرح و ترجمه جلد سیزدهم بحارالانوار کوشیده است و در کتاب خود ادله اثبات مهدویت را به صورت مناسب آورده است.
این استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه ایجاد اختلاف و انشقاق مذهبی به نفع استعمار تمام خواهد شد، ادامه داد: دشمن به دنبال تفرقه افکنی و ایجاد اختلاف مذهبی در راستای اهداف استعماری خود است تا ذهنها از جریان قیامهای منطقه منحرف شود.
وی با اشاره به اینکه این عالم وهابی، شیعه را با لفظ مجوسی و صوفی ذکر کرده است، گفت: ما هم میتوانیم به صورت متقابل محمد بن عبدالوهاب را که از منطقه نجد بوده است، علم کنیم و دین سابق این منطقه را به بقیه وهابیت انتساب دهیم اما این گونه حرفها از منطق شیعه به دور است.
این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: اسلام دینی فراگیر است و عرب و عجم و غیره نمی شناسد و هر که کلمه لا اله الا الله را پذیرفت در دائره مسلمین وارد شده است. /909/ت302/ع