۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۸
کد خبر: ۱۰۴۷۱۷
حجت‌الاسلام نصیرایی:

روحانیت می تواند مدیریت جامعه بشری را در دست گیرد

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی گفت: حوزه و روحانیت به معنای واقعی می توانند مدیریت جامعه بشری را در دست بگیرند و باید برای این منظور خود را مهیا کنند.
حجت الاسلام نصيرايي، مسؤول نمايندگي مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبي مدرسه علميه بشرويه


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مجید نصیرایی، مسؤول نمایندگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان جنوبی با حضور در مدرسه علمیه خواهران بشرویه، از نزدیک در جریان برنامه ها و فعالیت های قرار گرفت.

وی در این دیدار و در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه بشرویه، با اشاره به اینکه باید دقت داشت، جایگاه حقیقی طلبه کجاست، گفت: حوزه و روحانیت به معنای واقعی می توانند مدیریت جامعه بشری را در دست بگیرند و باید برای این منظور خود را مهیا کنند.

وی تصریح کرد: کسانی که حق را درست شناخته، در مسیر آن حرکت کرده و بر شدائد و مشکلات پیش‌رو پایداری و صبر ورزیدند، پیروز شده اند هر چند در همه اعصار ما شاهد مخالفینی بود‌ه‌ایم که همیشه سعی داشتند در مسیر حق‌پویان که مسیر راستی و درستی است سنگ اندازی و مانع‌تراشی کنند و برای این منظور از انواع دروغ ها، تهمت ها و استهزاء گرفته تا ترور نیز پیشرفتند اما به تعبیر قرآن این فشارها و تهدیدهای آنان، از سویی موجب ازدیاد ایمان حق‌پرستان و از سوی دیگر فلاکت و ذلت نصیب دشمنان حق و حقیقت را به همراه داشت.

حجت الاسلام نصیرایی با بیان اینکه تا تشنگی نباشد حرکتی نیز رخ نمی ‌دهد، ابراز داشت: اگر تشنه درس و بحث و انجام رسالت طلبگی شدیم دیگر منتظر نمی‌مانیم و به سمت هدف حرکت می‌کنیم.

همچنین در این مراسم، خانم ساداتی، مدیر مدرسه علمیه بشرویه به بیان تاریخچه تاسیس مدرسه، مشکلات موجود و گزارشی از عملکرد مدرسه پرداخت.

ساداتی عنوان داشت: مدرسه عصمتیه بشرویه در سال 1386 با جذب ده طلبه با همت امام جمعه، شهرستان تاسیس شد ولی از همان ابتدا این مدرسه با مشکل کمبود اساتید قوی و فضای آموزشی نامناسب روبرو بوده و در حال حاضر نیز از این مشکل رنج می بریم و یکی از علل اصلی عدم جذب طلبه همین مشکل است.

وی تصریح کرد : با وجود کارهای فرهنگی بسیار و انتظارات از مدرسه بودجه فرهنگی مناسبی در اختیار نداریم.

در پایان این نشست، مسؤولان فرهنگی، پژوهش و نماینده اساتید و طلاب مدرسه درخواست های خود را مطرح کردند که رئوس مطالب آنان عبارت بود از نبود اساتید مجرب اخلاق به صورت منظم در مدرسه، نیاز به سیستم کامپیوتر با تجهیزات کامل جهت استفاده در کتابخانه، عدم وجود فضای مناسب پژوهشی و آموزشی، تخصیص بودجه جهت کارهای پژوهشی و فرهنگی مدرسه./934/پ202/ص

ارسال نظرات