۱۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۱۰۶۴۳۱
آیت‌الله تسخیری:

اندیشمندان نقش مهمی در وحدت امت اسلامی دارند

خبرگزاری رسا ـ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در همایش علمای مسلمان در سنگال گفت: علما و اندیشمندان وارثان پیامبران و سازندگان نسل‌ها هستند و نقش مؤثری در وحدت امت اسلامی و تحقق ویژگی‌های آن دارند.
آيت الله تسخيري


به گزارش خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمدعلی تسخیری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در همایش بین‌المللی علمای مسلمان در سنگال با اشاره به اینکه تقریب منحصر به جنبه‌های اخلاقی و تشریعی نیست، افزود: تقریب مذاهب جنبه‌های گوناگون فکری و تمدنی را شامل می‌شود و شایسته است تمامی نخبگان و اندیشمندان فقهی و فکری نیز در آن مشارکت داشته و توده‌های مردم را هم دربرگیرد.

وی همچنین با بیان نقش علما و اندیشمندان در روند تقریب گفت: مراکز و نهادهای اسلامی می‌توانند با تشویق جنبش تقریب و برگزاری کنفرانس‌ها و گردهمایی‌ها و تکیه بر رسانه‌های مسؤول و نفی نمودهای ظاهری تفرقه و گسترش فرهنگ تسامح مذهبی نقش مهمی در تحقق تقریب ایفا نمایند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه خودداری از اهانت به مقدسات دیگران، آزادی در گزینش مذاهب، برخورد احترام‌آمیز در گفت‌و‌گوها و اجتناب از تکفیر و تفسیق و اتهام بدعت‌گذاری را از جمله اصول و ارزش‌های متفکران و اندیشمندان تقریبی برشمرد.

همایش بین‌المللی علمای مسلمان با هدف بررسی نظرات علمای مسلمان درباره وحدت امت اسلامی و راه‌های بهبود وضعیت دولت‌ها و رشد کشورهای آفریقایی با سخنرانی عبدالله واد رئیس جمهور سنگال و رئیس دوره‌ای سازمان کنفرانس اسلامی و حضور اندیشمندان ۸۴ کشور جهان، ۱۶خرداد آغاز به کار کرد و امروز ۱۸ خرداد در سنگال به کار خود پایان می‌دهد.

گفتنی است، در حاشیه همایش، هیأت ایرانی شرکت‌کننده با تعدادی از مدعوین همایش پیرامون راه‌های همکاری دوجانبه در خصوص تقریب مذاهب اسلامی و گسترش آن تبادل‌نظر کردند. /901/د103/ع

برچسب ها: . . .
ارسال نظرات