۱۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۱۰۸۲۴۱
مدیر امور اجتماعی شهرداری مشهد:

مبلغان هنرمند در فعالیت‌های فرهنگی شهر‌ی ایده‌پردازی کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های همگانی شهرداری مشهد گفت: شهرداری از مبلغانی که در فضاهای هنری فعالیت دارند، دعوت می کند تا در فعالیت های مختلف هنری با شهرداری همکاری کرده‌ و ایده پردازی کنند.
مبلغان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، احسان ثانوی، مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های همگانی شهرداری مشهد، روز گذشته در نشست خبری تشریح فعالیت های معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد اظهار داشت: شهرداری از مبلغانی که در فضاهای هنری فعالیت دارند، دعوت می کند تا در فعالیت های مختلف هنری با شهرداری همکاری کرده‌ و ایده پردازی کنند.

وی یادآور شد: بهتر است دوستان هنرمندی که باورهای دینی و انقلابی دارند، به جای نقد فعالیت ‌ها از بیرون، قدم در میدان گذاشته و خود به ارائه ایده بپردازند.

ثانوی با بیان این‌که تمامی هنرمندان اعم از طلاب و سایر افراد می توانند در فراخوان هایی که برای طرح های مختلف شهرداری ارائه می شود، شرکت کنند، بیان داشت: علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از فراخوان های هنری که مربوط به شهرداری مشهد است به پایگاه اینترنتی www.art.mashhad.ir مراجعه کنند.

برگزاری نمایشگاه حجاب در مشهد

وی به برپایی نمایشگاه حجاب به مناسبت روز عفاف و حجاب اشاره کرد و افزود: نمایشگاهی با عنوان مثل نیلوفر از 21 تیرماه در پارک ملت مشهد افتتاح شده و به مدت یازده روز پذیرای عموم علاقه مندان خواهد بود.

ثانوی ادامه داد: این نمایشگاه بر اساس چهار محور آموزشی، فرهنگی، ارائه الگوی مصرف، تصویرگری و ارایه فعالیت ‌های فوق برنامه طراحی شده است که در آن بخش هایی شامل اکران پوسترهای حجاب و عفاف، برگزاری کارگاه مشاوره، برپایی نمایشگاه کتاب حجاب برتر، ارائه مدل های جدید چادر به چشم می خورد.

وی زمان بازدید از این نمایشگاه را از 21 تیرماه همه روزه از ساعت هفده الی 22 عنوان کرد و یادآور شد: در بخش دیگری از این نمایشگاه 70 مدل مانتوی اسلامی ایرانی و محصولات دیگر حجاب و عفاف ارائه می شود.

مدیر امور اجتماعی و مشارکت‌های همگانی شهرداری مشهد با بیان اینکه پازنده مجموعه فعال در زمینه حجاب در این نمایشگاه حضور دارند، خاطر نشان کرد: در برپایی این نمایشگاه اداره اوقاف و امور خیریه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و تعدادی از مجموعه‌های خصوصی با شهرداری هم فکری داشته ‌اند.

وی به برگزاری راهپیمایی حجاب در روز عفاف و حجاب از میدان شهدا به سمت حرم مطهر اشاره کرد و بیان د اشت: مسؤولیت اصلی در برگزاری این راهپیمایی بر عهده استانداری و فرمانداری است که شهرداری جهت سرویس دهی به راهپیمایان با این مجموعه ها همکاری می‌ کند.

ثانوی با اشاره به برگزاری راهپیمایی در روز انتظار، اذعان داشت: در این روز شش هزار پرچم دستی و تعداد 500 پرچم رنگی مزین به القاب امام زمان(عج) در اختیار تشکل‌ های شرکت کننده در این راهپیمایی قرار می‌ گیرد.

همچنین در این نشست حسین شادکام، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد از تدوین هندسه مفهومی فعالیت های فرهنگی شهرداری خبر داد و خاطر نشان کرد: ایجاد فضای رقابتی در شهر مشهد، الگو گیری زندگی بر اساس متون و عترت، ایجاد نشاط و شادابی، مشارکت و ایجاد همبستگی اجتماعی از جمله محور های اصلی هندسه مفهومی فعالیت های فرهنگی شهرداری مشهد است.

بزرگ ترین فرهنگسرای قرآنی در مشهد تاسیس می شود

وی با اشاره به ساخت بزرگ‌ترین فرهنگسرای قرآنی در مشهد گفت: این فرهنگسرا در بوستان بهار واقع در منطقه خواجه ربیع در زیربنایی به مساحت شش هزار متر مربع در حال ساخت است که تا اواخر سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

شادکام با بیان اینکه هر فرهنگسرا یک هندرسه مفهومی دارد، ابراز داشت: اصلی ترین کار فرهنگ سرای انتظار تقویت رفتار اجتماعی مبتنی بر فرهنگ انتظار است.

راه اندازی فرهنگسرای انتظار در نیمه شعبان

در ادامه این مراسم، عصارنیا، مدیر عامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری مشهد با اشاره به راه اندازی فرهنگسرای انتظار همزمان با نیمه شعبان، بیان داشت: دو فرهنگسرای انتظار و سلامت در این ایام افتتاح می شود که با افتتاح این فرهنگسرا ها تعداد فرهنگسرا های فعال در شهر به ده می رسد.

وی از برپایی بیش از 30 نمایشگاه فرهنگی در سطح شهر همزمان با دهه مهدویت خبر داد و افزود: این نمایشگاه ها به منظور آشنایی اقشار مختلف جامعه با فرهنگ مهدویت و آشنایی با فرهنگ انتظار دایر می شود.

هادی مظفری، مظفری مدیر امور هنری شهرداری مشهد نیز در این نشست اذعان داشت: نصب ده یادمان تحت عنوان طاوس اهل الجنته، نصب یادمان القاب بقیه الله درسطح شهر، پانزده یادمان تایپو گرافی با نام حضرت مهدی(عج)، نصب ماکت های سریالی انتظار و آذین بندی شهر از میدان قائم تا میدان آزادی و از پایانه مسافربری مشهد تا حرم مطهر رضوی از جمله اقدامات شهرداری در این ایام است.

وی تصریح کرد :توزیع ده هزار پوستر یا حجت الله در سطح شهر و نصب 500 تابلو در پل گالری های شهر با موضوع آخرین منجی از دیگر برنامه های مدیریت امور هنری شهرداری مشهد در نیمه شعبان به شمار می رود./934/پ202/س

ارسال نظرات