قائم مقام سازمان اوقاف کشور:
ولی فقیه نماد مدیریت معنوی در دنیا است
خبرگزاری رسا ـ قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان این که ولی فقیه نماد مدیریت معنوی در دنیا است، اظهار داشت: امروز یکی از پیشرفته ترین سبک های مدیریت در دنیا، مدیریت معنوی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، رضایار، قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیره کشور در نخستین روز دوره آموزشی حضرت مهدی(عج) ویژه مدیران سازمان اوقاف و امور خیریه کشور که صبح امروز در هتل سحاب مشهد مقدس برگزار شد، گفت: مدیریت به معنای کار توسط دیگران است، بدین معنا که مدیری به واسطه کارمندان خود می تواند کار را انجام دهد.
وی ادامه داد: مهم ترین بخش در سازمان ها هدایت و رهبری نیروی انسانی آن سازمان است؛ از این رو نیروی انسانی در تحقق اهداف سازمان نقش دارد و هدایت و رهبری بخش عمده اش متوجه هدایت و عوامل انسانی روابط نیروهای سازمان ها است.
رضایار خاطرنشان کرد: امروز یکی از پیشرفته ترین سبک های مدیریت در دنیا، مدیریت معنوی است و در حال حاضر صدها شرکت دنیا بر روی این مدیریت کار و سرمایه گذاری می کنند.
وی اظهار داشت: امروز مدیریت دینی تنها به ایران اسلامی اختصاص ندارد، بلکه همه دنیا به آن رسیده است و نماد مدیریت معنوی ولی فقیه است و قله های پایین دستی ایشان نیز نمادهای سطوح پایین تر مدیریت معنوی هستند.
وی هدایت و رهبری مدیر با رهبر متفاوت و نفوذ رهبر را نفوذ معنوی برشمرد و ابراز داشت: باید در نظر گرفته که آیا نفوذ یک مدیر روحانی در یک سازمان بیشتر است یا مدیر غیر روحانی؟ از آن چیزی که در کشور خودمان تجربه کردیم در مییابیم که آن مدیر و رهبری که از جهت شخصیتی دارای قدرت نفوذ می باشد خیلی مهم تر و فراتر از سایر مدیران است.
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیره کشور نیز اذعان داشت: اگر مدیران می خواهند در مسأله هدایت، مسائل انسانی را رعایت کنند با دو گروه روبهرو می شوند، نخست این اینکه روحیات و عقایدشان همگام و همسو با مدیر است و دیگر، افرادی که مخالف نظر و عقاید آن مدیر است، یک مدیر واقعی باید توسط عوامل انسانی که در اختیارش است، کارها را به خوبی انجام دهد.
وی با بیان این که در بخش هدایت و رهبری مدیر نخستین وظیفه اش این است که در عوامل انسانی انگیزه ایجاد کند، تصریح کرد: مدیر از نظر مادی و معنوی به معیشت کارکنان خود بپردازد.
رضایار یادآور شد: ما در انقلاب و جنگ آزموده ایم که اگر انگیزه های معنوی را تقویت کنیم حتی اگر از نظر مادی خیلی سرمایه گذاری نکنیم باز هم می توانیم کارها رو پیش ببریم و این برای زمانی است که رزمندگان و عوامل اجرایی ارتباط قوی با خدا برقرار می کردند و همچنین مدیریت معنوی امام خمینی(ره) در بخشی از ابعاد جنگ و نظام ایجاد انگیزه کردند؛ بنابر این مدیران باید از نظر مادی و معنوی برای کارکنان خدمات تعریف کنند زیرا نخستین گام هدایت و رهبری ایجاد انگیزه است.
وی در پایان از کنترل و افزایش ارتباطات به عنوان عاملان مؤثر برای هدایت و رهبری یاد کرد و افزود: ارتباطات چهره به چهره با کارکنان، مدیران زیر دست ، اصحاب وقف و دیگران از اصول هدایت و رهبری است و مدیران باید ارتباطات خود را با کارکنان و مدیران استان را غنیمت شمارند./968/پ202/س
ارسال نظرات