۰۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۱۰۹۷۷۵
با حضور طلاب غیرایرانی:

مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی در مجتمع آموزش عالی فقه قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام سيد حسن محمدي، استاد سطح عالي حوزه علميه قم مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمين مهندسي


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی مهندسی، استاد فقید حوزه علمیه، امروز پس از نماز ظهر و عصر با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی حوزه در مسجد مجتمع آموزش عالی فقه قم برگزار شد.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام سیدحسن محمدی، استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در این مراسم با اشاره به شخصیت علمی و اخلاقی حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی، از وی به عنوان فقیه و دین‌شناسی نام برد که مردم را از رحمت خدا مأیوس نمی‌کرد.

وی درباره ویژگی‌های عالم موفق سخن می‌گفت، ابراز داشت: عالمی موفق است که علمش را از سرچشمه حقیقی علم گرفته است و همواره ارتباط خود را با اهل بیت‌(ع) حفظ می‌کند.

این استاد سطح عالی مجتمع آموزش عالی فقه نخستین قدم برای موفقیت انسان را دریافت علوم از سرچشمه حقیقی علم عنوان و اظهار کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی، شخصیتی بود که پس از کسب علم، آن را نشر داد و به دیگران نیز آموخت.

وی با اشاره به آشنایی بیست ساله خود با حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی، افزود: این استاد فقید حوزه علمیه قم از ابتدایی که وارد حوزه طلبگی شدند، دائماً در مسیر نشر علوم اهل بیت‌(ع) تلاش کردند و در این مسیر از هیچ‌ کوششی فروگذار نبودند.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به حضور طلاب در منزل حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی برای امر تحصیل معارف اهل بیت‌(ع)، اضافه کرد: مرحوم مهندسی در کنار تدریس، تقید بسیاری به امر تبلیغ داشت و در ایام فاطمیه مقید به تبلیغ دین بود.

وی در ادامه با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم‌(ص)، تبدیل شک و تردید مردم به یقین و اصلاح اعتقادات آنان، دعوت مردم به سوی خداوند متعال، تواضع در عمل، بی‌اعتنایی به دنیا و دعوت به خیرخواهی را از خصوصیات یک عالم موفق برشمرد.

حجت‌الاسلام مهندسی روزی 18 ساعت به مطالعه و تدریس مشغول بود

این استاد حوزه با بیان این‌که مرحوم حاج آقای مهندسی حقیقتاً که مصداق روایت رسول الله‌(ص) است، خاطرنشان کرد: خیرخواهی و انس با جوانان از ویژگی‌های برجسته حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی بود و حقیقتاً شک و تردید با دیدن این استاد فقید از بین می‌رفت.

وی با اشاره به این‌که هرکس با لسان اهل بیت‌(ع) سخن گوید، کلامش بر دل می‌نشیند، گفت: زبان حجت‌الاسلام والمسلمین با آیات قرآن و روایات اهل بیت‌(ع) بود و با این‌که در مباحث فلسفی و عرفانی صاحب‌نظر بود و در عرفان نظری حرف نخست را می‌زد، اما برای مردم سخن می‌گفت.

حجت‌الاسلام محمدی ادامه داد: عمر علمی مرحوم مهندسی بیش از 35 سال نبود، اما در این مدت طلبه بودن بسیار تلاش کرد به طوری که 18 ساعت در روز را به امر مطالعه و تدریس اختصاص می‌داد که اگر بگوییم یک تنه به اندازه ده طلبه کار علمی می‌کرد به گزاف نگفته‌ایم.

وی مجاهدت، تلاش علمی، طبع بلند و محافظت از دین را از خصوصیت‌های بارز حجت‌الاسلام والمسلمین مهندسی عنوان و ابراز کرد: این استاد فقید حوزه، فقیه و دین‌شناسی بود که مردم را از رحمت خدا مأیوس نکرد و چنان انسی با مجالس اباعبدالله الحسین‌(ع) داشت که شاید همین سبب محبت مردم شده بود. /920/پ202/ع

ارسال نظرات