۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۷۹۴۹۳۸

محمدحسین شهریاری، پاسدار حماسه ۱۲ روز دفاع مقدس، آسمانی شد

محمدحسین شهریاری، پاسدار حماسه ۱۲ روز دفاع مقدس، آسمانی شد
تبریز- محمدحسین شهریاری، از رزمندگان دلیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه مقابل رژیم جنایتکار صهیونیستی بر اثر موج انفجار دچار جراحات شدید شده و مدتی در کما به سر می‌برد، امروز آسمانی شد.

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، محمدحسین شهریاری سال‌ها در مسیر دفاع از کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایستادگی کرد و با شجاعت مثال‌زدنی در جریان دفاع مقدس 12 روزه مقابل رژیم صهیونیستی، دچار جراحاتی شد که وی را برای مدت طولانی در کما نگه داشت.

این رزمنده رشید، که نماد ایثار و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی بود، سرانجام در راه خداوند جان به جان‌آفرین سپرد و نام خود را در صف پرافتخار شهدای انقلاب اسلامی ثبت کرد.

آیین تشییع پیکر مطهر این رزمنده دلاور روز سه‌شنبه، 29 مهر ماه، در تبریز برگزار خواهد شد و حضور اقشار مختلف مردم و خانواده‌های شهدا در این مراسم، تجدید بیعتی با آرمان‌های والای شهدا خواهد بود.

وحید نستوهی
برچسب ها: تبریز شهدا مرحوم
ارسال نظرات